Job Information
Teeltmedewerker
InternetJobs Boskoop, South Holland, Netherlands 7 Days Ago

Overview
Job Type: Full-Time
Duration:
Job Salary Range: € by agreement - Per Month
Vacancies from the Field: Agriculture
for Specialists: Greenhouses and greenhouses
Posted: 2024-09-21
Zipcode:
Requirements
Minimum Education: High School
Minimum Experience: Less then 1 Year
Gender: Does Not Matter
Age: From - To
Work Visa: EU Passport
Job Status
Start Publishing: 2024-09-21
Stop Publishing: 2025-03-21
No of Jobs: 2
Hits: 102
Further actions: Send me Resume

Employer contacts are available only for registered users: Login & Register

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Country: Netherlands
Region: South Holland
Description

Teeltmedewerker

Gebr. van der Salm

Boskoop

40 uur

- ervaring niet vereist

Werkzaamheden:

Als teeltmedewerker bij Gebr. van der Salm zal je verantwoordelijk zijn voor de teelt op een van onze locaties en bestaat je functie uit: - Zorg dragen voor een optimale gewaskwaliteit. - Uitvoeren van dagelijkse gewasverzorging. - Controleren van het gewas op groei. - Herkennen van groeiverstoringen veroorzaakt door ziekten of plagen. - Uitvoeren van gewasbescherming en ziektebestrijding.

Wij vragen:

- Afgeronde agrarische opleiding of gelijkwaardig werk- en denkniveau. - Groene vingers. - Hoge mate van zelfstandigheid. - Verantwoordelijkheid durven en kunnen nemen. - In het bezit van een spuitlicentie of bereid zijn deze te halen. - Flexibele instelling zowel qua werktijden als werkzaamheden. - Fulltime beschikbaarheid.

Wij bieden:

Bij Gebr. van der Salm is elk niveau welkom, of je nu al jaren ergens werkzaam bent als teeltmedewerker of hierin nog maar net komt kijken. Er zijn meerdere wegen die je bij ons kunt bewandelen. Ons huidige teeltteam bestaat uit een hele diverse groep, ideaal om van elkaar te leren, kennis te delen en elkaar te ondersteunen. Liggen je ambities hoger op, dan zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden zoals het adviseren van je teeltcollega's op locatie, stekkerij, planning, inkoop of veredeling.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden je een leuke uitdagende functie met verantwoordelijkheid en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris. Bovendien is er bij ons ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Om het collegiale gevoel te behouden organiseren we het hele jaar rond verschillende activiteiten zoals een bbq, nieuwjaarsborrel en bedrijfsuitjes.




Jobs by Cities Sort By

Jobs by States Sort By

Vacancies by Specialties
Apply Now