Job Information
Social Media Marketeer
InternetJobs Soest, Utrecht, Netherlands 179 Days Ago

Overview
Job Type: Full-Time
Duration:
Job Salary Range: € by agreement - Per Month
Vacancies from the Field: PR
for Specialists: Advertising Social Net
Posted: 2023-11-04
Zipcode:
Requirements
Minimum Education: High School
Minimum Experience: 3 Year
Gender: Does Not Matter
Age: From - To
Work Visa: EU Passport
Job Status
Start Publishing: 2023-11-04
Stop Publishing: 2024-05-04
No of Jobs: 1
Hits: 285
Further actions: Send me Resume

Employer contacts are available only for registered users: Login & Register

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Country: Netherlands
Region: Utrecht
Description

Als Social Media Marketeer ben je verantwoordelijk voor de social media kanalen Facebook, Instagram en LinkedIn van Openluchttheater Cabrio. Je hebt kennis en ervaring om deze kanalen commercieel in te zetten en te beheren via de Meta Business Suite. Ook ben je op de hoogte van trends en ontwikkelingen op deze platforms.

Wat we nog meer van je verwachten, is dat je in samenspraak met het marketingteam een contentkalender maakt met als doel om onze bezoekers het hele jaar door te binden en te betrekken bij het theater en om (nieuwe) voorstellingen te promoten. Ook maak en plaats je regelmatig visueel aantrekkelijke en boeiende posts, stories en reels (Canva Pro account is beschikbaar). Je zorgt voor groei in bereik en het aantal volgers door bijvoorbeeld (win)acties, andere kanalen en de juiste hashtags in te zetten. Al dan niet met sponsored content.

Met onze accounts volg je artiesten die komen optreden en deelt relevante updates. Je beantwoordt vragen van bezoekers via Messenger en reageert op comments. Een pré is als je ervaring hebt met social advertising en advertenties kunt opstellen, doelgroepen kunt targeten en de resultaten kunt monitoren.

We zijn er trots op dat we ons theater runnen met alleen maar vrijwilligers. Door de inzet en het enthousiasme van deze grote groep mensen kan Cabrio een professionele vrijwilligersorganisatie zijn. Zowel voor als achter de schermen neemt iedereen verantwoordelijkheid voor het eigen werk en stopt pas als al het werk klaar is. Uiteraard sluiten we gezamenlijk de voorstellingsdagen gezellig af. Sowieso houden we ervan om elkaar te ontmoeten op speciale events die we af en toe voor alle vrijwilligers organiseren.




Jobs by Cities Sort By

Jobs by States Sort By

Vacancies by Specialties
Apply Now