Job Information
Autoverkoper
InternetJobs Roosendaal, North Brabant, Netherlands 161 Days Ago

Overview
Job Type: Full-Time
Duration:
Job Salary Range: € by agreement - Per Month
Vacancies from the Field: Retail Trade
for Specialists: Vendors Consultants
Posted: 2023-11-21
Zipcode:
Requirements
Minimum Education: High School
Minimum Experience: Less then 1 Year
Gender: Does Not Matter
Age: From - To
Work Visa: EU Passport
Job Status
Start Publishing: 2023-11-21
Stop Publishing: 2024-05-21
No of Jobs: 1
Hits: 233
Further actions: Send me Resume

Employer contacts are available only for registered users: Login & Register

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Country: Netherlands
Region: North Brabant
Description

Heb jij een passie voor mooie auto’s? Krijg jij er energie van om in contact te staan met klanten? Ben jij op zoek naar een nieuwe commerciële uitdaging waarbij je je geen moment hoeft te vervelen? Lees dan snel verder, want dan is de baan voor autoverkoper echt iets voor jou!

Wie ben jij?
Voor onze gezellige Van Mossel Renault en Dacia vestiging in Roosendaal zoeken wij versterking in de verkoop. In deze rol is het jouw doel om samen met je collega verkopers Corné en Melvin zo veel mogelijk klanten te helpen bij de aanschaf van een droomauto. Dit kunnen de nieuwste modellen van het merk Renault en Dacia zijn, maar ook voor occasions kunnen zij bij jou terecht. Hoe doe je dit? Jij luistert naar de wensen van de klant, bespreekt de verschillende mogelijkheden die wij hen kunnen bieden en adviseert hen bij de aankoop van de auto. Hebben zij een auto die ze in willen ruilen? Geen probleem, jij kijkt naar de mogelijkheden en biedt deze de klant aan. Door jouw oprechte interesse en eerlijke advies zien jouw klanten jou echt als de adviseur. Zodra de auto gereed is voor aflevering, bel jij de klant op en zorgt dat zij zo snel mogelijk de weg op kunnen. Of dit alles is? Nee natuurlijk niet. Andere werkzaamheden waarmee je te maken hebt zijn onder andere:

Het opstellen en uitwerken van offertes;
Het nabellen van leads die zijn binnengekomen via diverse kanalen;
Zorgen dat een klant zorgeloos de weg op kan, ook op administratief gebied.
Wie ben jij?
Natuurlijk is het fijn als je al ervaring hebt als autoverkoper, maar dit is absoluut geen vereiste. Ons ervaren team en vestigingsdirecteur Marco kunnen jou alle kneepjes van het vak leren. Het belangrijkste voor ons is dat jij affiniteit hebt met auto’s, klantencontact leuk vindt en graag als autoverkoper aan de slag wil! Jij vindt het leuk om klanten een uitstekende service te bieden, hebt goede communicatieve vaardigheden en behaald je doelen graag. Jij bent gemotiveerd, toont initiatief en vindt het leuk om samen met het team succes te behalen. Daarnaast beschik jij over onder andere:

Minimaal een afgeronde MBO4 opleiding;
Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
Jij bent fulltime beschikbaar.
Wat bieden wij jou?
In 75 jaar tijd is de Van Mossel Automotive Group uitgegroeid tot het grootste en leukste autobedrijf van de Benelux. Wij zijn ambitieus, groeiend hard en blijven groeien! Ondanks dat wij inmiddels zijn uitgegroeid tot een groot bedrijf, zijn en blijven wij een familiebedrijf. We hebben korte lijntjes, schakelen snel en de familiare sfeer is op al onze Van Mossel locaties goed voelbaar. Zo ook op onze Renault Dacia vestiging in Roosendaal. Wij werken hier met een team van in totaal 21 collega’s en doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Dit doen wij echt als team samen en hier werken we dan ook hard voor. Naast hard werken vinden wij een goede sfeer belangrijk. Wij zijn een hecht team, helpen elkaar waar nodig, lunchen gezellig samen, sluiten de week af met een borreltje en hebben geregeld leuke uitjes. Wat het extra leuk maakt om bij ons te werken is dat wij een combinatievestiging zijn met Van Mossel Ford. Hierdoor hebben we korte lijntjes met onze collega’s en doen we als team ook veel samen. Wij bieden je een uitdagende functie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast kun je rekenen op:

Een goed salaris passend bij jouw ervaring;
Natuurlijk zorgen wij voor een telefoon van de zaak;
Een auto van de zaak die je ook privé mag rijden;
Voldoende doorgroeimogelijkheden en dan kans om je eigen carrièrepad te bepalen;
Het vrijblijvend volgen van trainingen, cursussen en workshops naar keuze;
De mogelijkheid tot het onbeperkt gebruik maken van de Van Mossel Academy;
En natuurlijk een leuke baan binnen een snel groeiende organisatie.




Jobs by Cities Sort By

Jobs by States Sort By

Vacancies by Specialties
Apply Now