Job Information
GL accountant
InternetJobs Boom, Belgium 147 Days Ago

Overview
Job Type: Full-Time
Duration:
Job Salary Range: € by agreement - Per Month
Vacancies from the Field: Accounting
for Specialists: Cast Accounting
Posted: 2023-12-08
Zipcode:
Requirements
Minimum Education: University
Minimum Experience: 2 Year
Gender: Does Not Matter
Age: From - To
Work Visa: EU Passport
Job Status
Start Publishing: 2023-12-08
Stop Publishing: 2024-06-08
No of Jobs: 1
Hits: 149
Further actions: Send me Resume

Employer contacts are available only for registered users: Login & Register

Employer Information InternetJobs Boom, Belgium
Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Country: Belgium
Description

Functieomschrijving
Takenpakket Je staat in voor een optimale voorbereiding en uitvoering van financiële rapportages . Daarnaast verzorg je de afsluit van de maandelijkse en jaarlijkse cijfers . Je zorgt voor het beheer van financiële transacties en de maandelijkse reconciliatie . Je gaat nauwkeurig te werk bij het uitvoeren van de analytische boekhouding . Ook het beheer van het grootboek neem je voor jouw rekening.

Profiel
Profiel Je hebt een bachelordiploma Accountancy-Fiscaliteit of een gelijkaardig economische opleiding. Idealiter heb je enkele jaren ervaring als accountant binnen een boekhoudkantoor Je bent communicatief , probleemoplossend en down-to-earth ingesteld.

Jobgerelateerde competenties
Domein: Algemene boekhouding
Domein: Analytische boekhouding
Aanbod
Aanbod

Een correcte verloning aangevuld met verschillende benefits waaronder een groepsverzekering, een hospitalisatieverzekering (met aansluiting voor de gezinsleden), maaltijdcheques van €8 euro per werkdag, onkostenvergoeding voor woon-werkverkeer, een flexibele vakantieregeling (12 ADV-dagen) en een variabel bonussysteem gebaseerd op jouw jaarprestaties.
Een open bedrijfscultuur waar men recht voor de raap is, gekenmerkt door de warmte van een klein team, een aangename sfeer en een collegiale en behulpzame instelling.
De mogelijkheid tot thuiswerk is uiteraard aanwezig. Ook flexibiliteit binnen de werkuren vormt geen uitzondering.
Het bedrijf kan jou op termijn voldoende kansen bieden om verticaal te groeien. Dit sterke toekomstperspectief zorgt ervoor dat je gemotiveerd bent om er elke dag weer voor te gaan.
Een onderneming met een internationaal karakter en actief binnen een sterke niche sector waardoor werkzekerheid kan worden gegarandeerd.

Herken je jezelf in deze jobomschrijving en/of wens je meer informatie? Solliciteer dan snel online of via E-mail. Deze vacature wordt beheerd door Hélène en Soulaimane (ref HDJ50310).

Niet de job waar je momenteel naar op zoek bent? Neem contact op met een van onze consultants en dan gaan we samen op zoek naar een geschikte opportuniteit.

Plaats tewerkstelling
2850 BOOM




Jobs by Cities Sort By

Jobs by States Sort By

Vacancies by Specialties
Apply Now