Job Information
Sairaanhoitaja
InternetJobs Joensuu, Finland 137 Days Ago

Overview
Job Type: Full-Time
Duration:
Job Salary Range: € by agreement - Per Month
Vacancies from the Field: Medical
for Specialists: Nurses
Posted: 2023-12-12
Zipcode:
Requirements
Minimum Education: College
Minimum Experience: 1 Year
Gender: Does Not Matter
Age: From - To
Work Visa: EU Passport
Job Status
Start Publishing: 2023-12-12
Stop Publishing: 2024-06-12
No of Jobs: 1
Hits: 268
Further actions: Send me Resume

Employer contacts are available only for registered users: Login & Register

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Country: Finland
Description

Tietoa tehtävästä
Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Sairaanhoitajaa Joensuun yksikköön. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ pitää sisällään?

Sairaanhoitajana Joensuun Terveystalossa pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä sekä hyödyntämään ja kasvattamaan osaamistasi vastaanottotyön parissa. Työtehtäväsi koostuvat sairaanhoitajan vastaanottotyöstä, pientoimenpide- ja endoskopia-avustamisesta.

Joensuun yksikössä saat itsellesi mukavan ja kannustavan työyhteisön. Työ on hyvin monipuolista, itsenäistä ja pääset kehittämään toimintaa yhdessä muun tiimin kanssa.

Työ on osa-aikainen vuoden määräaikaisella sopimuksella (50% työaika). Työ on kaksivuorotyötä, ja tällä hetkellä työaikasi sijoittuu arkisin klo 8-18 välille.

Lue lisää Terveystalossa työskentelystä täältä.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon, joka sisältää peruspalveluiden lisäksi muun muassa lähetteelliset erikoislääkärikäynnit sekä lyhytpsykoterapian.
Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön – niin etänä kuin kivijalassakin.
Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).
Mitä toivomme sinulta?

Sairaanhoitajan vastaanottotyön työkokemus katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta kykyä toimia/tehdä päätöksiä itsenäisesti, sillä tehtävässä tulet pitämään omaa sairaanhoitajan vastaanottoa. Vastaanottotyön tueksi meillä on hyvä kollegoiden tukiverkosto sekä kattavat ohjeistukset ja tukiverkosto konsernista.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään 19.12.2023. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.


Tervetuloa Terveystaloon!




Jobs by Cities Sort By

Jobs by States Sort By

Vacancies by Specialties
Apply Now