Job Information
Ferskvaresjef
InternetJobs Grimstad, Aust-Agder, Norway 113 Days Ago

Overview
Job Type: Full-Time
Duration:
Job Salary Range: € by agreement - Per Month
Vacancies from the Field: Restaurants
for Specialists: Cooks
Posted: 2024-01-04
Zipcode:
Requirements
Minimum Education: College
Minimum Experience: 1 Year
Gender: Does Not Matter
Age: From - To
Work Visa: EU Passport
Job Status
Start Publishing: 2024-01-04
Stop Publishing: 2024-07-04
No of Jobs: 1
Hits: 803
Further actions: Call

Employer contacts are available only for registered users: Login & Register

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Country: Norway
Region: Aust-Agder
Description

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og flinke ansatte som kan hjelpe med tips og råd til et bedre måltid. Nøkkelen til å skape dette er gode ledere somhar kontinuerlig oppfølging av ansatte, gjennomfører grundig opplæring, fokuserer på salg og jobber aktiv med gode driftsrutiner i avdelingen.

MENY Grimstad søker nå etter ferskvaresjef. Som vår nye ferskvaresjef får du et betydelig personal- og resultatansvar, og skal skape matglede gjennom andre - hver dag! Har du erfaring som leder og deler vår tanke om atspiser du bedre, lever du bedre, kandette være jobben for deg.

Som ferskvaresjef forventes det at man fordeler sin tilstedeværelse gjennom hele butikkens åpningstid, men i hovedsak vil du arbeide på dagtid og annenhver helg. Oppstart er snarest.

Hvem er den vi søker etter?
Som ferskvaresjef vil du arbeide med fisk, kjøtt, ost, delikatesser og bakeri, men først og fremst vil du jobbe med mennesker - både kunder og kollegaer.Du vil lede et team bestående av 15 dyktige matarbeidere, så du må allerede være trygg i rollen som leder. Din viktigste oppgave bli å motivere, legge til rette for og utvikle dine medarbeidere, så de kan levere god kundeservice og råvarer av topp kvalitet, sammen med deg.

Ved siden av å være personalleder vil du ha overordnet ansvar for ferskvareavdelingens økonomiske resultater som salg og svinn, IK-mat, bemanningsplanlegging og varebestilling. Du vil samarbeide tett med kjøpmann og assisterende butikksjef, og selv om dine ansvarsområder er definerte må du evne å se butikken som en helhet. Dagligvarebransjen er kontinuerlig i endring så du må kunne omstille deg, jobbe strukturert og effektivt, og ha stor arbeidskapasitet. Fordi du er en av kulturbærerne i butikken må du lede med eksempel, ha godt humør og være opptatt av arbeidsmiljø.

Vår nye ferskvaresjef har erfaring med personalansvar og har fagbrev som kokk, sjømathandler eller butikkslakter. Relevant erfaring eller genuin interesse i mat kan kompensere for fagbrev, det viktigste er at du er flink med folk og har selvinnsikt i lederrollen.

Arbeidsoppgaver:

Personalansvar for avdelingens medarbeidere
Innkjøpsansvarlig og totalansvarlig for det økonomiske resultatet for hele ferskvareavdelingen
Kontakt med leverandører og kunder
Salg og produktveiledning
Ansvar for daglig drift av avdelingen
Trygg mat og våre internkontrollrutiner
Svinn og kvalitetskontroll

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
Hos MENY Grimstad får du en utfordrende lederstilling i Norges største dagligvarekonsern. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle vår ansatte. I MENY er det store muligheter for videre karriere, og vi tilbyr en rekke lederkurs, fantastiske kick-off og faglige samlinger. Her vil du ha varierte og morsomme dager på jobb, frihet under ansvar og gode kollegaer som bryr seg om hverandre.




Jobs by Cities Sort By

Jobs by States Sort By

Vacancies by Specialties
Apply Now