Job Information
Medarbejder til ordreekspeditionen
InternetJobs Ebeltoft, Midtjylland, Denmark 92 Days Ago

Overview
Job Type: Full-Time
Duration:
Job Salary Range: € by agreement - Per Month
Vacancies from the Field: Storage Facilities
for Specialists: Acceptance of Delivery
Posted: 2024-02-01
Zipcode:
Requirements
Minimum Education: High School
Minimum Experience: Without experience
Gender: Does Not Matter
Age: From - To
Work Visa: EU Passport
Job Status
Start Publishing: 2024-02-01
Stop Publishing: 2024-08-01
No of Jobs: 1
Hits: 395
Further actions: Call

Employer contacts are available only for registered users: Login & Register

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Country: Denmark
Region: Midtjylland
Description

Vi søger en medarbejder til ordreekspeditionen i Ebeltoft. I ordreekspeditionen bliver du en del af et team på ca. 31 kollegaer, som sammen står for at gøre varerne klar til at blive sendt ud til kunder i hele verden.

Jobindhold
Din primære arbejdsopgave er at ekspedere ordrer, som plukkes via IT-systemet D-365. Tekstilerne klippes på specialmaskiner i overensstemmelse med kundens ønsker, samtidig med at en endelig kvalitetskontrol udføres. Når ordren er behandlet bliver tekstilet pakket og sendt. Det er et fysisk arbejde, hvor du skal kunne håndtere tunge løft. Det er en fuldtidsstilling på 37 timer. Arbejdstiden vil ligge inden for tidsrummet 7-16.

Kvalifikationer
Du kan arbejde selvstændigt, samt i et team.
Du har ordenssans, samt overblik i travle situationer.
Du er effektiv, struktureret, stabil og ansvars- og kvalitetsbevidst.
Du er vant til at arbejde med IT.
Arbejdet med de farverige tekstiler kræver, at du ikke er farveblind.
Ansøgningsfrist er 23. februar 2024.

Ansøg via nedenstående formular. Grundet GDPR-regler tager vi desværre ikke imod ansøgninger på andre måder, hverken i fysisk form eller over e-mail. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Leader, Tommy Rasmussen, på +45*****58.

Om Kvadrat organisationen
Vi tilstræber at lave så få regler som muligt. Til gengæld forventer vi, at den enkelte medarbejder altid handler i overensstemmelse med vores grundlæggende værdier, og derved: tænker kvalitet ind i alle beslutninger og handlinger, agerer i overensstemmelse med vores tankegang 'stærke teams – én virksomhed’, arbejder passioneret med de daglige arbejdsopgaver såvel som med den designkultur, vi er en del af, forbliver åbne over for kunder og kollegaer, er ærlig i alt kommunikation og behandler andre med respekt.

Vores produkter afspejler vores passion for farve, kvalitet, enkelhed, innovation og design. Kvadrats tekstiler er blevet anvendt i nogle af verdens vigtigste arkitektoniske landmarks, såsom The Gherkin, London; Museum of Modern Art, New York; Walt Disneys koncertsal, Los Angeles; Oslos Operahus, Norge; Reichstag, Berlin; Guggenheim Museum, Bilbao; Operaen i København, Danmark og Guangzhou Operahus, Kina.

Hos Kvadrat udvikler vi kontinuerligt tekstilernes æstetiske, teknologiske og funktionelle egenskaber. Som en del af denne proces samarbejder vi med førende designere, arkitekter og kunstnere, herunder David Adjaye, Miriam Bäckström, Tord Boontje, Ronan og Erwan Bouroullec, Thomas Demand, Olafur Eliasson, Alfredo Häberli, Giulio Ridolfo, Peter Saville, Finn Sködt, Roman Signer og Patricia Urquiola.

Kvadrat.dk




Jobs by Cities Sort By

Jobs by States Sort By

Vacancies by Specialties
Apply Now