Job Information
Konstruktionsingeniør
InternetJobs Jyllinge, Region Zealand, Denmark 87 Days Ago

Overview
Job Type: Full-Time
Duration:
Job Salary Range: € by agreement - Per Month
Vacancies from the Field: Construction
for Specialists: New Buildings
Posted: 2024-02-04
Zipcode:
Requirements
Minimum Education: University
Minimum Experience: 3 Year
Gender: Does Not Matter
Age: From - To
Work Visa: EU Passport
Job Status
Start Publishing: 2024-02-04
Stop Publishing: 2024-08-04
No of Jobs: 1
Hits: 225
Further actions: Call

Employer contacts are available only for registered users: Login & Register

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Country: Denmark
Region: Region Zealand
Description

Trives du i en travl og alsidig hverdag, hvor du har mulighed for at være i kontakt med en bred vifte af interessenter? Er du skarp inden for projektering, og vil du gerne dygtiggøre dig yderligere?

Så er du måske den konstruktionsingeniør, vi søger på vegne af Jens-Peter Madsen ApS Rådgivende Ingeniører.

Virksomheden søger en selvkørende og fagligt stærk profil, som kan varetage den løbende kommunikation og mødeaktivitet med bygherrer, arkitekter, myndigheder, entreprenører og øvrige samarbejdspartnere.

som konstruktionsingeniør hos jpm
Som konstruktionsingeniør hos JPM kan du se frem til en spændende og travl hverdag med projektering på flere store nybyggerier, renoveringsopgaver og ombygninger. Du vil arbejde selvstændigt med dine opgaver og løse mange forskellige typer af projekter.

Du kan ligeledes forvente at skulle indgå i tæt samarbejde med virksomhedens øvrige afdelinger på nogle af projekterne. Du vil varetage den løbende kommunikation og mødeaktivitet med bygherrer, arkitekter, myndigheder, entreprenører og øvrige samarbejdspartnere.
Der er gode muligheder for at præge rollen i en spændende retning, der matcher lige netop dine jobønsker. Dette indebærer blandt andet højere grad af kundekontakt, øget fokus på salg samt mulighed for at arbejde henimod en certificeringsordning. I denne forbindelse er der i virksomheden en ingeniør med certificering i tredjepartskontrol, som står klar til at være din sparringspartner.

dine faglige kompetencer
Du kommer med en uddannelse som ingeniør inden for konstruktioner, og du har minimum 3 års erfaring med rollen. Vi forventer, at du er stærk inden for statiske beregninger og leverer opgaver af høj kvalitet. Du er rutineret bruger af MS Office, AutoCad og evt. Revit. Bruger du andre programmer, som du ønsker at tage med dig videre, så er vi åbne for dette. Er du allerede certificeret statiker, eller har du et brændende ønske om at blive dette, så er det et plus.

Derudover ser vi gerne, at:
- Du er en teamplayer og samtidigt kan arbejde selvstændigt
- Du kan trives i en omskiftelig hverdag
- Du er detaljeorienteret


hvorfor skal du vælge jpm?
Hos JPM Rådgivende Ingeniører er medarbejderne den vigtigste ressource, og organisationen er præget af en flad struktur med en uformel tone. Du kan se frem til kolleger, der tager godt imod dig. De har et stærkt sammenhold, og du kan altid få hjælp, når du har brug for det.

Du kan se frem til en fleksibel hverdag, hvor der samtidig er en høj grad af selvstændig håndtering af dine opgaver. Dine opgaver vil spænde bredt, og der er blandt andet en del opgaver inden for nybyg af boligbyggerier. Der er rig mulighed for, at du kan udvikle dig i rollen, og de glæder sig til at høre, hvad netop du går og drømmer om.

om jpm
Jens-Peter Madsen ApS Rådgivende Ingeniører løser mange spændende opgaver for både private og offentlige bygherrer inden for projektering, fagtilsyn, byggeledelse og bygherrerådgivning. Firmaet har stor ekspertise inden for bærende konstruktioner med blandt andet en certificeret statiker, der ud over firmaets egne opgaver også lejlighedsvis udfører statikerkontrol på eksterne projekter.

På installationsområdet har de bred erfaring i projektering af bolig-, institutions-, erhvervs- og kontorbyggeri. De udfører indeklimasimulering ved brug af programmet BSim, og de rådgiver inden for blandt andet energioptimering, lavenergibyggeri, intelligent styring mv. Endvidere udfører firmaet energimærkninger i henhold til energimærkningsordningen EMO.

Firmaet udfører også bygherrerådgivning i forbindelse med opførelse, køb og drift af ejendomme. I den forbindelse udfører de blandt andet teknisk due diligence samt tilstandsrapporter.

lyder det som noget for dig?
Du søger stillingen ved at trykke på knappen "ansøg". Randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af JPM ApS. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende interviews. Har du spørgsmål? Så tøv ikke med at række ud til konsulent Kerem Özdemir på tlf. +45*****72.

om randstad
Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.900 kontorer fordelt på 39 lande, formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.




Jobs by Cities Sort By

Jobs by States Sort By

Vacancies by Specialties
Apply Now