Job Information
Skarp debitorbogholder til team med holdånd og udviklingsmuligheder i top
InternetJobs Sorø, Region Zealand, Denmark 41 Days Ago

Overview
Job Type: Full-Time
Duration:
Job Salary Range: € by agreement - Per Month
Vacancies from the Field: Accounting
for Specialists: Cast Accounting
Posted: 2024-03-17
Zipcode:
Requirements
Minimum Education: University
Minimum Experience: 1 Year
Gender: Does Not Matter
Age: From - To
Work Visa: EU Passport
Job Status
Start Publishing: 2024-03-17
Stop Publishing: 2024-09-17
No of Jobs: 1
Hits: 117
Further actions: Send me Resume

Employer contacts are available only for registered users: Login & Register

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Country: Denmark
Region: Region Zealand
Description

Vil du være medansvarlig for alle led i debitorstyringen med flere forskellige virksomhedsstrukturer – og i en afdeling med let til latter og højt til loftet? Vi søger lige nu en ny, smilende kollega til vores interne økonomiafdeling, hvis primære opgave er at håndtere og servicere vores kunder og kolleger.

VKST er et større rådgivningsselskab med tilhørende mindre virksomheder, som alle håndteres fra vores fælles administration. Debitorkontoret er en del af denne administration. Her får du mulighed for at mærke pulsen midt i organisationen, og samtidig beskæftige dig med flere forskellige virksomheder i hverdagen.

Om stillingen:

Administrationen består i dag af 7 medarbejdere, som uformelt er inddelt i mindre teams efter opgave. Sammen med dine kolleger i debitor bliver du involveret i alle led i debitorstyringen.

Dine opgaver vil primært bestå af:
Oprettelse af kunder samt administration af kundeaftaler
Opfølgning på fastprisaftaler
Telefonkontakt til kunder
Fakturering
Deltage i udviklingsopgaver – hvis interessen er til dette
Backup på medlemsdele
Ind- og udlæse Leverandørservice og Betalingsservice
Mailboks-administration og besvarelser
Herudover skal du være backup på visse arbejdsopgaver i afdelingen, ligesom der vil være backup for dig.

Du bliver en del af et team kendetegnet ved stærk holdånd, og at vi aktivt griber muligheder for udvikling, både som team og individer. Du mærker hurtigt, at der er kort vej fra idé til handling, hvilket gør os i stand til at agere hurtigt på gode initiativer.

Om dig:
Som person er du åben, ligefrem og nysgerrig på nyt – uanset om det gælder systemer, processer, eller noget tredje, så ser du muligheder i forandringer. Du trives i et job med mange kasketter og kontaktflader, både internt og kundevendt, dog altid med bogholderiet som fast omdrejningspunkt.

Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling i en mellemstor virksomhed. Du er hjemmevant i opgaverne i et debitorbogholderi, og så har du en forkærlighed for at møde kunder med et smil og god service.

Du har formentlig erfaring med flere forskellige ERP-systemer. Kender du til Navision eller BC har du et forspring, men det er ikke krav for at kunne bestride stillingen.

Med andre ord forventer vi, at:
Du er regnskabsuddannet/har flere års regnskabserfaring, samt har erfaring med debitorer
Du har flair for IT og kan lide at arbejde i Excel
Du er en holdspiller og trives i samarbejde på tværs
Du er humørfyldt og bidrager til den gode stemning i hverdagen
Du er serviceorienteret og kan lide at kommunikere på flere niveauer

VKST som arbejdsplads
Vi kan tilbyde dig et job i en spændende virksomhed, hvor du i Intern Økonomi altid kan mærke pulsen i organisationen. Du får ansvar for egne opgaver og vil opleve, at der ikke er langt fra ord til handling, hvis du har en god ide til optimering eller nytænkning.

Vi tilbyder en plads i et dynamisk team, hvor du vil opleve et stærkt sammenhold. Vi har et engageret og aktivt socialt miljø, hvor det faglige og det sociale vægtes højt. Vi holder f.eks. fælles morgenmad i afdelingen en til to gange om ugen.

I dit team såvel som i hele virksomheden vil du opleve kolleger, der alle vægter faglighed højt. Du får et stærkt bagland med ca. 300 dygtige kollegaer fordelt på kontorer i Nykøbing F., Vejle, Aakirkeby, Holeby, Ringsted samt Sorø.

Vi har kantineordning, sundhedsforsikring, fleksible arbejdstider samt gode sociale tiltag, bl.a. i form af en velfungerende personaleforening, månedlig fredagsbar og motionsrum.

Hos VKST er det vigtigt, at der er balance mellem arbejdsliv og privatliv, hvorfor vi prioriterer en arbejdsuge inden for normal arbejdstid.




Jobs by Cities Sort By

Jobs by States Sort By

Vacancies by Specialties
Apply Now