Job Information
Receptionist New
InternetJobs Thisted, North Jutland, Denmark Today

Overview
Job Type: Full-Time
Duration:
Job Salary Range: € by agreement - Per Month
Vacancies from the Field: Administrative work
for Specialists: Public Relations
Posted: 2024-10-28
Zipcode:
Requirements
Minimum Education: University
Minimum Experience: 1 Year
Gender: Does Not Matter
Age: From - To
Work Visa: EU Passport
Job Status
Start Publishing: 2024-10-28
Stop Publishing: 2025-04-28
No of Jobs: 1
Hits: 45
Further actions: Send me Resume

Employer contacts are available only for registered users: Login & Register

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Country: Denmark
Region: North Jutland
Description

Receptionist søges til Thy Dyrehospital


Holder du f. eks.sabbatår eller mangler job af anden årsag i et halvt til et helt år, så søger vi en receptionist/klinikassistent til en tidsbegrænset stilling.

Dyrlægegruppen Thy A/S er en smådyrs- og kvægpraksis med et stort Dyrehospital i Thisted. Vi beskæftiger p.t. 8 dyrlæger (4 i smådyrspraksis, 4 i kvægpraksis), 2 autoriserede veterinærsygeplejersker og 2 veterinærsygeplejerskeelever.

Vi er en travl praksis med Dyrehospital i stadig udvikling, og vi er en arbejdsplads med mange yngre medarbejdere. Omgangstonen er uformel, og vi lægger vægt på godt humør og smil, selvom der til tider er meget at se til.

Vi søger en stabil, struktureret og udadvendt receptionist med godt humør, overblik samt lyst og evner til samarbejde. Du kommer til at indgå i vores team, hvor mange af de daglige arbejdsopgaver varetages i fællesskab.

Arbejdet består af mange facetter: - Kundekontakt i reception, salg af foder, plejemidler og kæledyrsartikler. - Bestilling af foder og varer samt modtagelse og udpakning af samme. - Telefontagning i løbet af dagen med blandt andet reservation af tidsaftaler for familiedyr på hospitalet og besøg til akut syge dyr på landet. – Afregning efter afslutning af behandlinger, dagligt kasseopgørelse m.m.

Rengøringsarbejde, rengøring af arbejdsborde, samt rengøring af instrumenter brugt i konsultationen vil forekomme.
Arbejdsopgaverne spænder vidt og indebærer meget kundekontakt, så lyst og evner til at kommunikere med mange forskellige kunder og deres kæledyr vægtes højt.

Thy Dyrehospital, er et moderne dyrehospital, med alle gængse hjælpemidler til almen familiedyrspraksis: Digitalt røntgen, digitalt tandrøntgen, tandunit, ultralydsskanner, fuldt udstyret laboratorie med Idexx inhouse apparatur, samt 2 operationsstuer med narkose- og overvågningsudstyr.

Stillingen er som udgangspunkt 37 timer ugentlig og vagtfri.
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.
Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til nedenstående telefonnummer, eller de kan sendes til den anførte mail.




Jobs by Cities Sort By

Jobs by States Sort By

Vacancies by Specialties
Apply Now