Informazioni sul lavoro
Account Manager med hunterprofil
InternetJobs Værløse, Hovedstaden, Danimarca 35 Giorni Fa

Vista generale
Tipo di occupazione: Tempo pieno
Durata:
Gamma salariale: € per accordo - Al mese
Vacanza dal campo: Gestione
per specialisti: Diplomatico
Pubblicato: 2024-03-23
Cap:
Requisiti
Istruzione minima: Università
Esperienza minima: 1 anno
Genere: Non importa
Età: Da - A
Visto di lavoro: Passaporto europeo
Stato lavoro
Inizio Publishing: 2024-03-23
Arresto Publishing: 2024-09-23
Posti liberi: 1
Numero di visualizzazioni: 439
Passi successivi: Chiamami

Contatti il datore di lavoro è disponibile solo per gli utenti autorizzati: Accedi & Registrazione

Informazioni sul datore di lavoro InternetJobs Værløse, Hovedstaden, Danimarca
Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Paese: Danimarca
Regione: Hovedstaden
Descrizione

Vil du være med til at gøre en stor forskel for vores kunder? Vi søger en ny kollega som Account Manager til vores hovedkontor i Værløse. Du skal sørge for proaktivt at kontakte kunder og sikre, at vi får vist vores forskellige løsninger, der kan hjælpe vores kunder til at blive mere effektive, professionelle og levere højere kvalitet til deres kunder. Du vil både skulle ringe til eksisterende kontakter og kontakte helt nye emner. Vi tilbyder naturligvis gode oplæringsmuligheder, så du bliver klædt ordentligt på til jobbet.

Vi forestiller os, at du er konkurrenceorienteret og drevet af at skabe resultater. Du er formentlig typen, der ved, at du vil arbejde med salg, men måske indtil videre har solgt produkter, der ikke har så høj kompleksitet, og nu drømmer om at lære at sælge mere avancerede løsninger. Vi tilbyder et yderst behageligt arbejdsmiljø med god mulighed for sparring, god stemning og 185 kolleger i alt i hele DK, hvor vi sidder ca. 80 i Værløse. Vi har mere end 700 kolleger samlet set i alle lande. Vi tilbyder et job i en økonomisk solid, markedsledende virksomhed, der samtidig er innovativ med spændende produkter og de dygtigste medarbejdere. Vi har stort fokus på medarbejdertrivsel, humor og god stemning.

Du

Har en imødekommende tilgang til andre mennesker, og der er en god stemning omkring dig
Er proaktiv og kan godt lide at tale med kunder
God til at motivere dig selv
Er god til at samarbejde med andre mennesker
Har flair for IT
Er god til at formulere dig mundtligt og god til at skabe tillid pr. telefon, så din kontakt med kunderne er professionel
Har erfaring med mødebooking, canvas og proaktiv kontakt til kunder
Udfordringer til dig

Vi giver dig den fornødne oplæring, så du kan bestride jobbet
Meget af jobbet vil være pr. telefon, men du vil også afholde Teamsmøder og fysiske møder, hvis det giver mening
Du vil lære en masse om vores kunder og produkter
Du vil kunne optimere dine salgsfærdigheder ved at lære af vores erfarne sælgere
Du vil kunne skabe stor succes ved at få booket en række møder og forhåbentlig også være med til at få lukket en masse salg
Vi har et rigtig godt navn, så du vil opleve, at de kunder, du ringer til, vil være positive omkring kontakten
Vi søger en ny kollega til vores salgsteam, hvor du vil arbejde sammen med nogle rigtig dygtige kolleger. Du vil blive en del af vores danske salgsteam på i alt ca. 15 personer fordelt som alle forsyner den danske byggesektor med værdiskabende software. Vi har kontor i Aarhus, Horsens, Vejle og Værløse i Danmark samt i 11 andre lande. Vores dygtige systemkonsulenter, kan bidrage med den tekniske viden, når du har brug for den. Du skal have nemt ved at samarbejde og kommunikere med andre mennesker, da du også skal være bindeled mellem dine kunder og vores systemkonsulenter.

Vi tilbyder

et rigtig godt arbejdsmiljø med en varm, humoristisk tone og stort fokus på medarbejdertrivsel,
et udfordrende job hos Danmarks største og førende leverandør af design-, projekterings- og samarbejdsløsninger til byggebranchen,
mulighed for salg af markedets bredeste produktportefølje og bedste løsninger inden for vores felt,
dygtige og engagerede kolleger,
sundhedsforsikring, og
god frokostordning
Som vores nye kollega…

bliver du en del af en succesfuld IT-virksomhed med stort fokus på godt arbejdsmiljø og det kollegiale sammenhold. Hos NTI A/S synes vi, at det både skal være fagligt udfordrende, men også rart og sjovt at gå på arbejde - humor er derfor en selvfølge. Vi kan tilbyde fordelene ved en dynamisk it-virksomhed med kraftig vækst, men er samtidig en økonomisk stabil virksomhed, der startede tilbage i 1945.
Du får en spændende, alsidig hverdag. Du har mulighed for stor personlig udvikling i et dynamisk miljø. Samtidig tilbyder vi god frokostordning, sundhedsforsikring, forskellige personalegoder og en konkurrencedygtig løn.
Vi er en ambitiøs og dynamisk totalleverandør af løsninger til industri- og byggebranchen med mangeårig erfaring på markedet. Vi har grund til at være stolte af vores arbejde og sætter en ære i at blive endnu bedre, både som team og som individ. Derfor er vores vigtigste aktiv en stab af kvalificerede medarbejdere.
Hos NTI er det ikke nok, at man er fagligt kompetent – man skal også have et ordentlig menneskeligt værdisæt. HR har derfor stor fokus på den enkeltes trivsel, og der bliver gjort rigtig meget, så medarbejderne bliver motiveret, hørt og set og føler sig godt behandlet.




Lavoro per città Ordina per

Lavoro per regione Ordina per

Offerte di lavoro per Specialità
Applica ora