Informazioni sul lavoro
Tietoliikenneasentaja
InternetJobs Pirkkala, Finlandia 24 Giorni Fa

Vista generale
Tipo di occupazione: Tempo pieno
Durata:
Gamma salariale: € per accordo - Al mese
Vacanza dal campo: Telecomunicazioni
Pubblicato: 2024-05-23
Cap:
Requisiti
Istruzione minima: Collegio
Esperienza minima: 1 anno
Genere: Non importa
Età: Da - A
Visto di lavoro: Passaporto europeo
Stato lavoro
Inizio Publishing: 2024-05-23
Arresto Publishing: 2024-11-23
Posti liberi: 2
Numero di visualizzazioni: 249
Passi successivi: inviamo curriculum

Contatti il datore di lavoro è disponibile solo per gli utenti autorizzati: Accedi & Registrazione

Informazioni sul datore di lavoro InternetJobs Pirkkala, Finlandia
Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Paese: Finlandia
Descrizione

Kiinnostaako sinua työskentely tietoliikenne- ja turvajärjestelmäasennuksien parissa? Nautitko asiakaspalvelusta ja työkalut pysyvät kädessäsi? Haluatko olla osana kasvavaa ammattilaisten tiimiä?

Tule Tietoliikenneasentajaksi NRT Tietoliikenteelle Pirkanmaalle

Millainen työ on kyseessä?

Työskentelet osana asennustiimiämme ja vastaat mm. valokuituhitsauksesta maajatkoihin sekä huoneistokeskuksiin FTTH valokuitua kotiin -asennusten yhteydessä. Huolehdit asennusten aikataulutuksista, kaapeloinneista, päätelaiteasennuksista (wlan, 5G liittymät) ja niiden toimivuudesta.
Työaikamme on klo 8 – 16 ja työkohteet sijaitsevat pääosin Pirkanmaalla. Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työn ja kaupan päälle loisto työkaverit, jotka tekevät työtään rennolla otteella, mutta kunnianhimoisesti.

Millaista työkaveria toivomme ?

Edellytyksenä onnistua työssäsi on tietysti soveltuva tietoliikenne- tai sähköalan koulutus sekä perusosaaminen/kokemus tietoliikennetekniikan asennustöistä. Asennuskohteissamme kohtaat asiakkaitamme päivittäin, joten asiakaspalvelu sujuu sinulta luontevasti ja olet nuhteeton.
Olet oma-aloitteinen ja kykenevä itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on oma auto käytössäsi ja matkustusvalmiutta tarpeen tullen myös Pirkanmaan talousalueen ulkopuolelle.

Rakennusteknisen tiedon luemme eduksesi. Voit olla alan vaihtaja - oikealla työtekoasenteella ja halulla oppia pääset pitkälle, perehdytysapunasi on alkuun kokeneempi asentaja.

Mitä me tarjoamme sinulle ?

Olemme kasvava, hyvän yhteishengen omaava työyhteisö, jossa toiminta perustuu luottamukseen, vastuullisuuteen ja ammattitaitoon. Tarjoamme sinulle kuukausipalkan ja työterveyden lisäksi OP-Pohjolan laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta!

Käymme hakemuksia läpi ja otamme sinuun yhteyttä pikapikaa. Ensimmäinen haastattelu käydään videohaastatteluna, jonka jälkeen saatat saada kutsun jatkohaastatteluun. 


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Hae työpaikkaa tai vinkkaa kaverille 4.6.2024 mennessä!




Lavoro per città Ordina per

Lavoro per regione Ordina per

Offerte di lavoro per Specialità
Applica ora