Informazioni sul lavoro
Demenskonsulent i Træning & Aktivitet, Sundhed og Ældre
InternetJobs Hundested, Selandia, Danimarca 173 Giorni Fa

Vista generale
Tipo di occupazione: Tempo pieno
Durata:
Gamma salariale: € per accordo - Al mese
Vacanza dal campo: Prendersi cura degli anziani
per specialisti: Casa di cura
Pubblicato: 2023-11-10
Cap:
Requisiti
Istruzione minima: Università
Esperienza minima: 1 anno
Genere: Non importa
Età: Da - A
Visto di lavoro: Passaporto europeo
Stato lavoro
Inizio Publishing: 2023-11-10
Arresto Publishing: 2024-05-10
Posti liberi: 1
Numero di visualizzazioni: 324
Passi successivi: inviamo curriculum

Contatti il datore di lavoro è disponibile solo per gli utenti autorizzati: Accedi & Registrazione

Informazioni sul datore di lavoro InternetJobs Hundested, Selandia, Danimarca
Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Paese: Danimarca
Regione: Selandia
Descrizione

Træning & Aktivitet søger en demenskonsulent med ansættelse 1. februar 2024, 30 timer ugentlig.

Kribler det i dig for at være en del af en fantastisk arbejdsplads i bevægelse, hvor tillid, indflydelse og frihed skaber afsættet for opgaveløsningen?

Er du mulighedsorienteret, ansvarsbevidst, selvstændig, handlekraftig, empatisk og har forståelse for andre menneskers adfærd?

Hvis ja, så kan det være dig, der er vores nye demenskonsulent.

Om jobbet
Som demenskonsulent får du en central rolle i at sikre velkoordinerede forløb for borgere med demens og deres eventuelle pårørende. Du vil forestå demensfaglig sparring, vejledning og rådgivning af borgere med demens, pårørende og fagpersoner. Du vil varetage undervisning af borgere med demens, deres pårørende, frivillige, ansatte og borgere i lokalsamfundet.

Du vil være medvirkende til løbende at udvikle demensområdet med henblik på at skabe de bedste rammer for borgere med demens og deres pårørende i Halsnæs kommune.

Om os
Træning & Aktivitet omfatter Aktiviteten, demenskonsulenter, ergoterapien og fysioterapien, vi er 65 ansatte. Træning & Aktivitet er organiseret under SOÆ, området omfatter blandt andet kommunens Tandpleje, Paraplyen, Sundhedsafdelingen, Visitationen, Hjemmeplejen, Midlertidige Døgnpladser, heraf fire pladser allokeret til borgere med demens samt plejecentrene; Hundested, Solhjem, Arresøparken, Løvdalen og Humlehaven.

Dine nærmeste samarbejdspartnere vil være kommunens to øvrige demenskonsulenter, forløbskoordinatorer, tværfaglige samarbejdspartnere ansat i SOÆ samt praktiserende læger, speciallæger i regionens Hukommelsesklinikker samt tværkommunale samarbejdspartnere i Demensvenlig Nordsjælland.

Om dig
Vi forventer, at du er uddannet Social- og Sundhedsassistent, med relevant efteruddannelse eller med motivation for at tage en efteruddannelse på diplomniveau. Du har viden, erfaring og en særlig interesse for borgere med demens og deres pårørende. I din kommunikation og adfærd har du en anerkendende og ligeværdig tilgang og bringer dine kompetencer og perspektiver ind i dialogen med dine nærmeste samarbejdspartnere. Ligesom du på baggrund af praksisforståelse formidler relevant demensfaglig viden.

Vi tilbyder
I Træning & Aktivitet arbejder vi med en anerkendende og respektfuld tilgang til hinanden, så vi sammen sætter fokus på kerneopgaverne i en velfungerende virksomhed. Vi tilbyder et arbejdsmiljø med fokus på trivsel, høj faglighed, samarbejde og udvikling. Tydelighed og gennemsigtighed i arbejdsopgaverne er vigtigt for os, så du som demenskonsulent ved, hvad der forventes af dig i opgaveløsningen.

Vi sørger for en grundig introduktion og i dit arbejde kan du forvente en tæt faglig sparring med dine to demenskonsulent-kollegaer.

Praktiske informationer
Ansøgningsfrist er den 6. december.

Første ansættelsessamtale finder sted mandag den 11. december.

Eventuel anden ansættelsessamtale finder sted 14. december.


Om Halsnæs Kommune
Halsnæs er en levende kommune med stærke lokale identiteter og med hovedstaden inden for rækkevidde. Her lever vi tæt på natur, hav og fjord, som giver mulighed for aktive oplevelser for borgere, besøgende og ansatte.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i bevægelse. Vores tre værdier: redelighed, mulighed og helhed er vores fundament. I Halsnæs Kommune får du cirka 3.000 kollegaer fordelt over hele kommunen. Vi har en ambition om, at Halsnæs Kommune skal være et sted, du gerne vil arbejde – uanset hvilken faglighed, du kommer med. Vi sætter barren højt og gør os hver dag umage med at skabe de bedste forudsætninger for, at medarbejderne trives og leverer service og velfærd af høj kvalitet.




Lavoro per città Ordina per

Lavoro per regione Ordina per

Offerte di lavoro per Specialità
Applica ora