Informazioni sul lavoro
Farmaceut till Kronans Apotek Getinge och Frösakull
InternetJobs Halmstad, Svezia 159 Giorni Fa

Vista generale
Tipo di occupazione: Tempo pieno
Durata:
Gamma salariale: € per accordo - Al mese
Vacanza dal campo: Medico
per specialisti: Farmacisti
Pubblicato: 2023-11-23
Cap:
Requisiti
Istruzione minima: Università
Esperienza minima: 2 anni
Genere: Non importa
Età: Da - A
Visto di lavoro: Passaporto europeo
Stato lavoro
Inizio Publishing: 2023-11-23
Arresto Publishing: 2024-05-23
Posti liberi: 1
Numero di visualizzazioni: 332
Passi successivi: inviamo curriculum

Contatti il datore di lavoro è disponibile solo per gli utenti autorizzati: Accedi & Registrazione

Informazioni sul datore di lavoro InternetJobs Halmstad, Svezia
Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Paese: Svezia
Descrizione

Om jobbet
Välkommen till vår värld! Vår vision är en värld som mår bra, och du kan hjälpa oss att göra den visionen verklig. Vi tror att meningsfulla arbetsuppgifter, starka teamrelationer och en generös dos skratt skapar en arbetsmiljö som inspirerar och stärker oss och alla våra kunder. Med fokus på både här och nu, samt på framtiden - bidrar vi tillsammans till en värld som mår bra!

Din roll som farmaceut för Kronans Apotek Getinge Och Frösakull

Vi söker en driven och engagerad farmaceut till våra apotek i Getinge och Frösakull. Apoteket i Getinge är ett mysigt apotek beläget intill vårdcentralen, vilket vi har ett nära samarbete med. Vårt apotek i Frösakull är ett nytt och fräscht apotek som ligger i centrum, med närhet till tandläkare, vårdcentral, restaurang och en ICA-butik. Kunderna som besöker oss är i varierande åldrar och vi har många återkommande kunder till båda apoteken. Du kommer arbeta tillsammans med ett härligt team bestående av totalt fem farmaceuter samt två apotekstekniker som gemensamt tar stort ansvar för apoteket och skapar kundupplevelser i världsklass.

Det dagliga arbetet är omväxlande och innefattar allt ifrån rådgivning och försäljning av läkemedel och egenvårdsprodukter till att arbeta med lagerhållning, kampanjarbete, kvalité och utveckling. I rollen ingår även följande ansvarsområden och arbetsuppgifter:

- Du ansvarar för att expediera ut rätt läkemedel till varje kund och erbjuda bästa möjliga patientrådgivning samt skapa kundupplevelse i världsklass.
- Skapa delaktighet inom apoteket och verka för en god gruppdynamik genom bra samarbete med dina kollegor.

Apoteket Getinge är öppet 08.30-18 på vardagar.
Apoteket Frösakull är öppet 10-18 på vardagar.
Båda apoteken har stängt på helger och röda dagar.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid alternativt deltid enligt överenskommelse. Du kommer tillhöra apotekschef Lina Wallentins team. Önskad start omgående eller enligt överenskommelse.
Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. För att trivas i rollen tror vi att du brinner för att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Vi tror också att du trivs allra bäst när du får vara en del av ett engagerat team som arbetar mot tydligt uppsatta mål. På apoteket hjälps vi alla åt med det dagliga arbetet och tillsammans skapar vi en trevlig, välmående och trygg arbetsmiljö där vi växer, har roligt och delar med oss av våra framgångar. Till vår hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.

Vi är också övertygade om att flexibilitet, anpassningsbarhet och att trivas i en miljö där inte allt är på plats, är nyckelfaktorer för att trivas i den förändringsresa vi befinner oss i.




Lavoro per città Ordina per

Lavoro per regione Ordina per

Offerte di lavoro per Specialità
Applica ora