Informazioni sul lavoro
Private Banker
InternetJobs Kolding, Danimarca Meridionale, Danimarca 148 Giorni Fa

Vista generale
Tipo di occupazione: Tempo pieno
Durata:
Gamma salariale: € per accordo - Al mese
Vacanza dal campo: Banche
per specialisti: Bancario
Pubblicato: 2023-12-01
Cap:
Requisiti
Istruzione minima: Università
Esperienza minima: 1 anno
Genere: Non importa
Età: Da - A
Visto di lavoro: Passaporto europeo
Stato lavoro
Inizio Publishing: 2023-12-01
Arresto Publishing: 2024-06-01
Posti liberi: 1
Numero di visualizzazioni: 370
Passi successivi: inviamo curriculum

Contatti il datore di lavoro è disponibile solo per gli utenti autorizzati: Accedi & Registrazione

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Descrizione

Vi tilbyder
Brænder du for at skabe unikke kundeoplevelser og vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til? I Sydbank har vi fokus på relationer. Dette mærker vores kunder hver dag og vi tror på, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere i branchen. Du har nu en unik mulighed for at blive en del af Private Banking teamet i Kolding – skal du med på rejsen?
Om jobbet
Som vores nye Private Banker bliver du ansvarlig for en spændende og bred portefølje der indeholder nogle af område Koldings mest formuende kunder. Din opgave bliver at yde kompetent rådgivning og skabe tætte relationer og en høj kundetilfredshed for dine kunder. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med forståelse for den enkelte kundes situation og behov med fokus på kundens økonomiske livsmål. Du vil proaktivt skulle inddrage øvrige kolleger med specialistkompetencer på pension, investering og formueoptimering. Du gør en forskel for vores kunder – enkelt og ordentligt.

 

Dine primære opgaver bliver at:

have ansvaret for egen kundeportefølje via en struktureret og proaktiv indsats
præsentere kunder for nye muligheder inden for områderne bolig, pension, lån og investering – sidstnævnte i samarbejde med en investeringsrådgiver
arbejde med nye kunder for løbende at udvide din kundeportefølje
deltage i kundearrangementer og markedsførende aktiviteter målrettet kundesegmentet i Private Banking
indgå i løbende dialog om din personlige plan for din fortsatte udvikling
Om dig
Din hidtidige karriere har givet dig flere års erfaring med rådgivning af formuende privatkunder og evt. erhvervskunder. Det vil være en fordel at have erfaring med Private Banking, men dette er ikke et krav. Du er resultatorienteret og har vindermentalitet, samtidig med at du er en god teamplayer og har fokus på at skabe gode kundeoplevelser.

 

Du har:

med succes ydet rådgivning inden for bolig, pension, lån, forsikringer og formuestruktur
stærke kreditmæssige kompetencer
motivation til at tiltrække nye kunder til din portefølje
lyst til at prøve kræfter med nye udfordringer i en bank med stærke værdier og spændende ambitioner
en uddannelsesmæssig baggrund som finansøkonom, finansbachelor eller har en traditionel bankuddannelse - gerne suppleret med en HD eller tilsvarende
Om os
Som vores nye Private Banker får du arbejdssted i vores nybyggede domicil nær havnen i Kolding. Vi har indrettet os i et spændende og moderne kontormiljø – de perfekte rammer, hvor du kan udvikle dig og blive en endnu dygtigere rådgiver. Vores kultur er kendetegnet ved åbenhed, dialog hen over skrivebordene og en høj grad af samarbejde på tværs af fagområder. Derfor er det vigtigt, at du er en teamplayer, der kan lide at hjælpe andre og som sætter en ære i at spille dine kolleger gode. Stærkt sammenhold og hjælpsomhed er vigtige grundpiller i hverdagen i Sydbank Kolding.

 

Du får 10 dygtige kolleger i Private Banking- og investeringsafdelingen i Kolding, som tilsammen favner rådgivning omkring investering, pension og private banking. Tonen er uformel og ambitionsniveauet er højt. Vi lægger stor vægt på, at vi sammen sikrer de bedste løsninger for vores kunder.

 

Vi vil tage rigtig godt imod dig og sikre dig en god opstart gennem et veltilrettelagt introduktionsforløb. Vi er et erfarent team, og du får derfor de bedst tænkelige sparringsmuligheder. Sammen skaber vi den gode arbejdsplads – og en endnu stærkere bank.

Praktisk information
Vi kan ikke vente med at få vores nye kollega ombord og vi holder samtaler løbende. Send os derfor din ansøgning hurtigst muligt og senest 14. januar 2024.


Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Reference:
2023-1007




Lavoro per città Ordina per

Lavoro per regione Ordina per

Offerte di lavoro per Specialità
Applica ora