Informazioni sul lavoro
Erfaren Account Manager til Danmarks førende messearrangør
InternetJobs Rødekro, Danimarca Meridionale, Danimarca 140 Giorni Fa

Vista generale
Tipo di occupazione: Tempo pieno
Durata:
Gamma salariale: € per accordo - Al mese
Vacanza dal campo: Lavoro amministrativo
per specialisti: Pubbliche relazioni
Pubblicato: 2023-12-09
Cap:
Requisiti
Istruzione minima: Università
Esperienza minima: 1 anno
Genere: Non importa
Età: Da - A
Visto di lavoro: Passaporto europeo
Stato lavoro
Inizio Publishing: 2023-12-09
Arresto Publishing: 2024-06-09
Posti liberi: 1
Numero di visualizzazioni: 373
Passi successivi: Chiamami

Contatti il datore di lavoro è disponibile solo per gli utenti autorizzati: Accedi & Registrazione

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Descrizione

Er du allerede et salgstalent, eller ved du, at du kan blive det? Og vil du være en del af holdet bag Danmarks største og mest professionelle messe inden for bolig, mad og design?

Hvis du synes, det er fedt at se resultatet af dit arbejde, når flere tusinde besøger vores messer, så er det her lige stedet. Og så får du det rigtig sjovt sammen med blandt andre Marina, Line, Henrik og mig.

John, projektleder
Danmarks førende messearrangør
Vi har siden 1992 med stor succes arrangeret og afviklet messer i hele landet og positioneret os som Danmarks førende messearrangør.

Vores fælles, overordnede mål er at promovere, sælge og afvikle konceptudstillinger til kunder inden for bolig, mad og livsstilsbranchen. Vi er 10 ansatte med kontor i Rødekro, Sønderjylland.

Du gør vores messer Bigger & Better
Dit primære job bliver at sælge standpladser til vores messer med højsæson i foråret og efteråret.

Til at begynde med får du sammen med en kollega ansvaret for at sælge messestande, når vi for 5. gang slår dørene op for op mod 100.000 besøgende på den kommende messe i Bella Center Copenhagen i marts 2024. Her vil der være 450 udstillere fordelt på 16.000 m2 – vi kalder det Bigger & Better.

Du kommer derfor primært til at foretage opsøgende salg via telefon, både til eksisterende kunder i vores kundedatabase og nye kunder, som du finder frem til.

Noget af det bedste er, at du i høj grad selv bestemmer, hvem der skal med på messerne, og det gør bare hverdagen lidt mere interessant.

John
Som udgangspunkt arbejder du 8.00-16.00 mandag-torsdag og 8.00-15.00 fredag. Og er der behov for den ekstra indsats, bliver du gerne, til aftalen er i hus. Til gengæld får du gode muligheder for selv at koordinere din arbejdsdag og tid generelt, fordi du kender messedatoerne i forvejen.

Sjove kolleger, som løfter i flok
Vi har et uformelt arbejdsmiljø, hvor alle støtter hinanden, og hvor sammenhold er en selvfølge. I de weekender, hvor der afholdes messer, tager vi fx afsted sammen om aftenen for at fejre en veloverstået messedag.

Vi har det sjovt, mens vi arbejder, og vi er forfalden til en masse dårlige jokes. Og selvom der måske er mange af os, der har lidt konkurrence-gen, så hjælper vi altid hinanden på kryds og tværs.

John
Vi tilbyder 1 times gratis massage en gang om måneden, så du kan få plejet den travle telefonhånd. Og udover ekstra fridage i forbindelse med weekendarbejde, får du bl.a. 4 ugers sommerferie.

Ægte sælger med god energi
Eksamenspapirer eller ej – det, der tæller hos os, er praktisk erfaring med B2B-salg. Du har erfaring med salg, hvor du har bevist, at du kan forstå kundens behov, skabe tillid og etablere den gode dialog. Og så kan du afslutte og lukke ordren. Kort sagt – du kan sælge.

Og så kan du nikke genkendende til følgende:

Du har meget gerne bopæl i Sønderjylland.
Du har din gode energi med på arbejde, og dit engagement smitter af på dine kolleger.




Lavoro per città Ordina per

Lavoro per regione Ordina per

Offerte di lavoro per Specialità
Applica ora