Informazioni sul lavoro
Børnehavepædagog til institution i naturskønne omgivelser på landet
InternetJobs Aabybro, Jutland Settentrionale, Danimarca 136 Giorni Fa

Vista generale
Tipo di occupazione: Tempo pieno
Durata:
Gamma salariale: € per accordo - Al mese
Vacanza dal campo: Badanti
per specialisti: kindergartener
Pubblicato: 2023-12-13
Cap:
Requisiti
Istruzione minima: Università
Esperienza minima: 1 anno
Genere: Non importa
Età: Da - A
Visto di lavoro: Passaporto europeo
Stato lavoro
Inizio Publishing: 2023-12-13
Arresto Publishing: 2024-06-13
Posti liberi: 1
Numero di visualizzazioni: 268
Passi successivi: inviamo curriculum

Contatti il datore di lavoro è disponibile solo per gli utenti autorizzati: Accedi & Registrazione

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Descrizione

Hos os får du en hverdag med udsigt og højt til loftet, med plads til at udfolde sin pædagogiske faglighed. Vi har sat medarbejdertrivsel højt på dagsordenen og går op i det hele menneske – for både børn og voksne.

Vi har en god normering i gulvhøjde, og det betyder, at vi er nok hænder til et højt fagligt lærings- og børnemiljø. Her laver vi ikke brandslukning – for vi har tid til nærvær og leg med børnene.

Velkommen til LandLykke
LandLykke er en integreret privatinstitution med 12 ansatte og plads til 58 vuggestue- og børnehavebørn. Vi ligger godt 3 km uden for Aabybro, ikke mere end en halv times kørsel fra Aalborg.

Vi holder kælegrise, kaniner og høns. Pasningen sørger vi selv for sammen med børnene, så de lærer om ansvaret for at passe på andre levende væsner samt udvikler empati og fællesskabsfølelse.

Vi inddrager børnene i hele dyrenes livscyklus – også når vi skal slagte, eller når en dyr dør. Det er vigtigt for os, at de får hele spektret med, og at vi kan snakke med dem om det, der kan være svært.

Samarbejde og fokus på det enkelte barn
Hver dag arbejder vi pædagogfagligt og som en del af et større fællesskab. Det mindre miljø er vigtigt hos os, og derfor deler vi os op i grupper med børnene på baggrund af alder og udviklingszone.

Du bliver primært tilknyttet vores børnehave, hvor vi har mellem 25-35 børn, men du vil også lære vores vuggestuebørn at kende, da vi tager over for hinanden ved ferier og fravær. Du laver mange forskellige aktiviteter, når du bl.a.:

Planlægger pædagogiske aktiviteter og lege med børnene
Hjælper med at muge ud, samle æg og kæle med dyrene – vi er ude hver dag
Deltager i førskoleforberedelse med de ældste børn
Kigger på børnenes udvikling sammen med dine kolleger, og sammen laver planer for, hvordan I vil arbejde med dem fremadrettet. Vi har teammøde hver 14 dag.
Deltager i Personalemøder, hvor vi har fokus på at videreudvikle og dygtiggøre os faglig og personligt. Vi prioriterer undervisning/efteruddannelse som kan løfte hele huset. P.t. er vi i gang med ICDP forløb.
Uddannet pædagog, der elsker at være udendørs
For at passe godt ind hos os er det vigtigt, at du har en høj faglighed og kan reflektere over den måde, du indgår i relationer med børn, forældre og dine kollegaer. Du har en anerkendende positiv tilgang til livet. Du tør tage ansvar og bringer dig selv i spil – vi tror nemlig på, at alle har noget unikt både fagligt og menneskeligt, de kan bidrage med. Det gør os stærkere som team og som mennesker. Derud over ser vi gerne, at du:

kan lide at arbejde med dyr og være udendørs
har erfaring med fx mindfulness, yoga eller lignende – men det er ikke et krav
kan lide at indgå i et team, der samarbejder tæt
kan tænke løsninger frem for begrænsninger
har det fint med at arbejde på en røgfri arbejdsplads.
Lyder det som noget for dig?
Så send din ansøgning og dit CV (med billede) via linket senest den 7. januar 2024. Fortæl om, hvem du er, og hvorfor du vil passe godt ind hos os. Vi afholder samtaler 2 uge i januar.

 

Stillingen er fast med 33-37 timer pr uge med start den 1. februar 2024 eller snarest derefter. Lønnen følger BUPL-overenskomst, men aftales individuelt.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Læs mere om os, dine nye kolleger og vores dyr på www.landlykke.dk.




Lavoro per città Ordina per

Lavoro per regione Ordina per

Offerte di lavoro per Specialità
Applica ora