Informazioni sul lavoro
Souschef
InternetJobs Haderslev, Danimarca Meridionale, Danimarca 134 Giorni Fa

Vista generale
Tipo di occupazione: Tempo pieno
Durata:
Gamma salariale: € per accordo - Al mese
Vacanza dal campo: Ristoranti
per specialisti: Cuochi
Pubblicato: 2023-12-15
Cap:
Requisiti
Istruzione minima: Collegio
Esperienza minima: 1 anno
Genere: Non importa
Età: Da - A
Visto di lavoro: Passaporto europeo
Stato lavoro
Inizio Publishing: 2023-12-15
Arresto Publishing: 2024-06-15
Posti liberi: 1
Numero di visualizzazioni: 320
Passi successivi: Chiamami

Contatti il datore di lavoro è disponibile solo per gli utenti autorizzati: Accedi & Registrazione

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Descrizione

Brænder du for ledelse og udvikling, samtidig med at du sætter en ære i at have best in class butiksdrift. Er du en passioneret sælger som stræber efter at give kunderne de bedste oplevelser. Og, tager du dit ledelsesansvar seriøst, så alle løfter i flok. Så er dette job måske noget for dig

Mulighed i en af landets førende virksomheder på det danske fødevaremarked

I Dagrofa Foodservice har vi en vision om at være den foretrukne fødevarepartner i Danmark. Vi positionerer os ved at have en udviklende partnerrolle i forhold til kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Vores vision understøttes af en ambitiøs vækststrategi og et stærkt og dedikeret fokus på kunder og relationer.

Vi har 30 Dagrofa Foodservice butikker (Cash & Carry) fordelt over hele landet, og har en solidt forankret strategi og stærke planer for, hvordan vi fortsat udvikler vores butikker og vinder i markedet. I Haderslev bliver du en del af et stærkt butiksteam og får reference til butikschefen – og en del af en stor kæde.

Du får et medansvar for ledelse, salg og butiksdrift og skal sammen med butikschefen udvikle butikken og sikre lokal forankring. Gennem dedikeret salgsindsatser skal butikken øge mersalget til eksisterende kunder og få nye kunder, som alle skal have den bedste kundeoplevelse. Dette kræver salgsfokus hos hele teamet – og her spiller du en afgørende rolle.

Du bidrager også til at butikken altid står salgsklar, som blandt andet betyder at daglige rutiner udføres, vareopfyldning, bestilling af varer, kampagneskift m.m. Det er også vigtigt, at du bidrager til at alle medarbejdere i butikken forstår målsætninger og er klar til salg og de daglige butiksopgaver.

Du er udadvendt og positiv med altid godt humør og elsker derfor også at snakke med kunderne. Du har dine salgsværktøjer i orden, og forstår at sætte dem i spil i kundemødet, men også ved at gå forrest og vise vejen for dine kollegaer. Andre vil sige om dig, at du har en venlig professionel fremtoning og god til at samarbejde med både kunder og kollegaer.

Du er motiveret for at udvikle dig som leder og nysgerrig på, hvordan du hele tiden kan udvikle dig – og medarbejderne i butikken. Du tager ansvar for butikkens målsætninger, og har hele tiden fokus på at lykkedes sammen og sætte de rigtige ting i gang for at vinde i markedet. Du forstår dig på tal, er tryg ved forskellige IT-systemer og sætter en ære i at følge koncepter, processer m.m. Vi ser gerne at du er butiksuddannet, og måske har du også været leder før. Du har passion for fødevare, og det klart en fordel, hvis du har brancheerfaring.

Vi tilbyder en spændende og lærerig stilling i en virksomhed i vækst – og med mange muligheder. Du bliver en del af vores uformelle arbejdsmiljø med kolleger, der stiller krav til sig selv og hinanden. Du tilbydes en lønpakke, der matcher dine kvalifikationer inkl. pension og koncernens personalegoder.

Hvis jobbet lyder spændende, så send os dit cv og en ansøgning, hvor du fortæller, hvorfor det lige netop er dig vi skal vælge. Vi holder samtaler løbende og lukker for rekruttering, når den rigtige kandidat er fundet. Vi ser frem til at høre fra dig.




Lavoro per città Ordina per

Lavoro per regione Ordina per

Offerte di lavoro per Specialità
Applica ora