Informazioni sul lavoro
Trafikplanerare / Trafikstrateg
InternetJobs Lidingö, Svezia 123 Giorni Fa

Vista generale
Tipo di occupazione: Tempo pieno
Durata:
Gamma salariale: € per accordo - Al mese
Vacanza dal campo: Logistica
per specialisti: Logistica dei trasporti
Pubblicato: 2023-12-25
Cap:
Requisiti
Istruzione minima: Università
Esperienza minima: 1 anno
Genere: Non importa
Età: Da - A
Visto di lavoro: Passaporto europeo
Stato lavoro
Inizio Publishing: 2023-12-25
Arresto Publishing: 2024-06-25
Posti liberi: 1
Numero di visualizzazioni: 194
Passi successivi: inviamo curriculum

Contatti il datore di lavoro è disponibile solo per gli utenti autorizzati: Accedi & Registrazione

Informazioni sul datore di lavoro InternetJobs Lidingö, Svezia
Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Paese: Svezia
Descrizione

Om arbetsplatsen
Tekniska förvaltningen arbetar med att förvalta och utveckla Lidingö stads gator, torg, parker, natur och vatten.

Vill du ha en nyckelroll där du växlar mellan roller som självständig utredare, projektdeltagare och projektledare i stadens infrastruktur- och stadsbyggnadsprojekt? Vi söker nu en erfaren trafikplanerare som vill arbeta gränsöverskridande med trafikplanering i tidiga skeden av planeringsprocessen där din medverkan blir en viktig pusselbit för utvecklingen av trafiken på ön.

Arbetsuppgifter

Som trafikplanerare har du en bred och omväxlande roll med ett övergripande ansvar för trafikplanering, trafiksäkerhet och framkomlighet i staden. Du är ansvarig för att driva förstudier och trafikutredningar för samtliga trafikslag vilket innebär många kontaktytor både inom och utanför stadens organisation. Du kommer att stötta trafikingenjören med detaljerade utredningar av lokala trafikförhållanden. I rollen ingår att bidra med expertis inom området till övriga enheter och förvaltningar och du arbetar nära exempelvis driften och landskapssidan.

I tjänsten ingår även arbete med trafiksäkerhet, trafikbedömningar, projektering och projektledning av trafikåtgärder i gata. Arbetet innebär mycket kontakt med kommuninvånare i trafikfrågor och du representerar kommunen i olika sammanhang. I arbetsuppgifterna ingår också att lämna yttranden, svara på frågor, ge information och ta emot synpunkter från myndigheter, fastighetsägare, företag och allmänhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med några års erfarenhet av liknande tjänst, samt relevant utbildning inom trafik-, stads- eller samhällsplanering. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med frågor inom framkomlighet, trafiksäkerhet, tillgänglighet och parkering. Då det ingår i rollen ser vi att du har erfarenhet av att skriva tjänsteskrivelser och har vana av att skriva rapporter och handlingsplaner. Du bör även vara kunnig och intresserad av trafiklagstiftning och andra, tex Transportstyrelsens råd och föreskrifter, PBL mm. Erfarenhet inom politiskt styrd organisation och budgetansvar ses som meriterande.

För att lyckas i rollen behöver du vara nyfiken, analytisk, strukturerad och ha god samarbetsförmåga samt självständigt kunna driva ditt arbete med gott omdöme. Det är även viktigt att du tänker strategiskt framåt och har förmåga att lösa komplexa problem. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering så som förmågan att uttrycka dig verbalt och skriftligt i olika sammanhang, exempelvis inför politiken eller allmänheten, men även i strategiskt viktiga beslut tillsammans med kollegor med annan kompetens.

Vi tror också att du är trygg i att ta initiativ, fatta beslut och i de fall det krävs är flexibel och öppen för förändringar men alltid med integritet för stadens trafikmål.
B-körkort krävs för rollen.

Facklig företrädare
Facklig representant Nås via stadens växel 08*****00

Övrigt
Staden tillämpar individuell lönesättning. Tillträde enligt överenskommelse.

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person.

Inför rekryteringsarbetet har Lidingö stad tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Välkommen med din ansökan, senast den 22 januari!




Lavoro per città Ordina per

Lavoro per regione Ordina per

Offerte di lavoro per Specialità
Applica ora