Informazioni sul lavoro
Kesätyöt myymälöissä ja puutarhamyymälöissä
InternetJobs Orimattila, Finlandia 84 Giorni Fa

Vista generale
Tipo di occupazione: Tempo pieno
Durata:
Gamma salariale: € per accordo - Al mese
Vacanza dal campo: Commercio al dettaglio
Pubblicato: 2024-02-03
Cap:
Requisiti
Istruzione minima: Scuola superiore
Esperienza minima: Nessuna esperienza
Genere: Non importa
Età: Da - A
Visto di lavoro: Passaporto europeo
Stato lavoro
Inizio Publishing: 2024-02-03
Arresto Publishing: 2024-09-03
Posti liberi: 3
Numero di visualizzazioni: 142
Passi successivi: inviamo curriculum

Contatti il datore di lavoro è disponibile solo per gli utenti autorizzati: Accedi & Registrazione

Informazioni sul datore di lavoro InternetJobs Orimattila, Finlandia
Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Paese: Finlandia
Descrizione

Tietoa tehtävästä
Oletko täysi-ikäinen ja etsit töitä kesälle ja mahdollisesti myös keväälle? Nautitko vauhdikkaasta työstä ihmisten parissa, jonka ohella sinulle jää aikaa myös kesästä nauttimiseen? Tokmannin myymälöissä ja puutarhamyymälöissä voisi olla sinulle sopiva kausityöpaikka tarjolla!

Myymäläympäristön runsaat asiakaskohtaamiset ja erilaiset palvelutilanteet vahvistavat vuorovaikutustaitoja, joista on hyötyä myös töiden ulkopuolella. Meillä pääset harjoittelemaan erilaisissa tilanteissa oma-aloitteisesta toimimista ja kesän jälkeen olet varmasti entistä rohkeampi ratkomaan haastaviakin tilanteita.

Kassatyössä kohtaat jokaisen asiakkaamme ja pääset luomaan sujuvan ja positiivisen asiointikokemuksen omalla aurinkoisella persoonallasi. Kassatyö ei ole “vain liukuhihnatyötä”, vaan vastaasi tulee niin Klubi-jäsenyyksiä, vaihto- ja palautustilanteita, ikärajavalvottavia tuotteita ja monia muita tehtäviä, joihin perehdytämme sinut niin myymälässä kuin yhteisessä Teams-perehdytyspäivässä ?.

Osastoiltamme löytyy niin monenlaisia tuotteita, että hyllyttäminen ja esillepanojen tekeminen on monipuolista. Miltä kuulostaisi, jos pääsisit hyllyttämään esimerkiksi harrastukseesi liittyviä uutuustuotteita ja työpäivän päätteeksi voisit ostaa niitä itsellesi henkilökunta-alennuksella? Osastotyöskentelyssä askelmääräsi saattaa hypätä ennätyslukemiin ja kuormanpurku voi hyvinkin korvata salitreenin, jonka myötä sinulle voi jäädä vieläkin enemmän vapaa-aikaa?.

Puutarhamyymälämme tarjoavat puutarha-alan opiskelijoille ja kokeneemmillekin viherpeukaloille puutarhakausitöitä Pääset tekemään edellä mainittuja tehtäviä kukkien, kasvien ja puutarhatuotteiden parissa. Lähimmän puutarhamyymälän voit tarkistaa myymälähaustamme tästä.

Jos olet innokas somettaja, pääset mahdollisesti luomaan sisältöä myös somekanavillemme kesän aikana ?. Tutustu aiempien kesätyöntekijöidemme kokemuksiin Instagram -tilimme Kesätyö-kohokohdasta tästä ja nettisivuiltamme tästä.

Luethan vielä tämän osion ennen hakulomakkeen täyttämistä?

Haku on tarkoitettu täysi-ikäisille (ja niille, jotka täyttävät 18 vuotta viimeistään 1.6.2024). Alaikäisille on käynnissä oma Tutustu työelämään ja tienaa -haku.

Työt ajoittuvat yleensä touko-syyskuun välille, joten kerrothan hakemuksessasi, mikäli haluat tehdä yksittäisiä vuoroja jo keväällä. Puutarhamyymälöissä työt voivat alkaa jo maaliskuussa.

Kausityöpaikat ovat määräaikaisia ja viikkotyöaika vaihtelee myymäläkohtaisesti. Työvuorot ajoittuvat klo 6–21 välille ja vuoroja on myös viikonloppuisin (mutta ei öisin?).

Palkkaus on Kaupan alan työehtosopimuksen mukainen. Palkkaan vaikuttaa tehtyjen tuntien määrä, ilta- ja viikonloppulisät, aiempi asiakaspalvelukokemus ja työpaikan sijainti.

Lisätietoja hausta: Täytäthän sähköisen hakemuslomakkeen, sillä tietosuojasi vuoksi emme huomioi sähköpostihakemuksia. Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen vahvistusviestin. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sen päättymisen jälkeen. Ilmoitamme kaikille hakijoille valintapäätöksistä viimeistään keväällä. Jotta saamme sinuun varmasti yhteyden, niin vastaathan myös 02-alkuisiin numeroihin ja tarkkailet sähköpostiasi (myös roskaposteja).

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja olemme sitoutuneet kampanjan periaatteisiin. Arvostamme jokaista kesätyöntekijää ja haluamme tarjota tasavertaisen kohtelun, hyvän perehdytyksen, luotettavan esihenkilön, merkityksellisen työn, kohtuullisen palkan ja tukea hyvinvointiin.




Lavoro per città Ordina per

Lavoro per regione Ordina per

Offerte di lavoro per Specialità
Applica ora