Informazioni sul lavoro
Er du interessert i mat og ønsker deg jobb i et flott supermarked?
InternetJobs Fredrikstad, Østfold, Norvegia 82 Giorni Fa

Vista generale
Tipo di occupazione: Tempo pieno
Durata:
Gamma salariale: € per accordo - Al mese
Vacanza dal campo: Commercio al dettaglio
Pubblicato: 2024-02-04
Cap:
Requisiti
Istruzione minima: Scuola superiore
Esperienza minima: Meno di 1 anno
Genere: Non importa
Età: Da - A
Visto di lavoro: Passaporto europeo
Stato lavoro
Inizio Publishing: 2024-02-04
Arresto Publishing: 2024-08-04
Posti liberi: 2
Numero di visualizzazioni: 238
Passi successivi: Chiamami

Contatti il datore di lavoro è disponibile solo per gli utenti autorizzati: Accedi & Registrazione

Informazioni sul datore di lavoro InternetJobs Fredrikstad, Østfold, Norvegia
Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Paese: Norvegia
Regione: Østfold
Descrizione

Er du matinteressert og synes supermarkeder er herlige butikker? I tillegg serviceorientert og glad i å yte kundeservice? Da kan dette være noe for deg!:-) PåCoop Mega Fredrikstad søker vi ferskvaremedarbeider deltid i 10% stilling som kan være med og inspirere våre kunder og medarbeidere. Som servicemedarbeider ferskvare har du ansvar for at våre disker til enhver tid ser innbydende ut og inspirerer til å handle. Du er opptatt av å yte god service og være stolt av arbeidet du gjør.

Søknadsfrist: 18.02.24

Først - Hva kan du få hos oss?
Du får en gjeng med engasjerte og skikkelig gode kollegaer. Ønsker du å utvikle deg har vi mange utviklingsmuligheter- Coop Øst er fullt av muligheter for den som ønsker å satse :-) Coop Øst er et Samvirkelag i vekst som fokuserer på de ansatte og hele tiden jobber med å skape en god kultur både innad i bedriften og utad. Ellers får du lønn etter avtale, forsikringsordninger og diverse ansattgoder tilbyr vi også. Vi tror det er bra å jobbe hos oss og vi vil ta godt vare på deg.

Hva skal du gjøre?
Hos oss vil du jobbe med IK-Mat og selvsagt periodisk renhold som er så viktig i ferskvare. Ikke minst skal duyte super servicetil kunden våre når du selger våre flotte varer. Vi på Coop Mega Metro skal være kjent for mat og matglede, så du må være genuint opptatt av matkvalitet. Stillingen vil også inneholde generelle oppgaver som varepåfylling, rutiner og annet forefallende butikkarbeid.

Hva ønsker vi av deg?

Vi ønsker at du har god matkunnskap
Gjerne erfaring fra ferskvare
Det er veldig fint med god kompetanse på kundebehandling og salg
Ikke minst ser vi gjerne at du har erfaring med IK-Mat
Være over 18 år og snakke godt norsk
Coop Øst bruker sertifiserte arbeidspsykologiske testverktøy fra Assessio i rekrutteringsprosessen.

Høres dette ut som noe for deg? Da gleder vi oss til å lese søknaden din.

Kundene våre gjenspeiler befolkingen og det vil vi at våre ansatte også skal gjøre. Vi er opptatt av mangfold og ønsker alle søkere velkommen, uansett bakgrunn, erfaring, funksjonsevne, kjønn, legning eller religion. Coop Øst ønsker å være en arbeidsgiver for alle.

Om arbeidsgiveren
Coop Øst SA er Norges største samvirkelag med en omsetning i 2022 på 8,6 milliarder. Vi har ca. 2700 ansatte og 116 butikker i de 3 fylkene Viken, Oslo og Innlandet med hovedkontor i Nordre Follo. Coop har 5 kjedekonsepter; Coop Prix, Coop Mega, EXTRA, Obs og Obs BYGG. Coop er den eneste aktøren innen detaljhandel som er eid av forbrukerne og baserer sin drift på delingsøkonomi og utbytte til alle medlemmer og deleiere. Coop er opptatt av bærekraft, og omtanke for mennesker, dyr og miljø blir stadig viktigere for oss. Derfor jobber vi kontinuerlig med å redusere vår klima- og miljøpåvirkning. Vi har blant annet en nullvisjon for kasting av mat og fokus på bærekraftige produkter. For å lese mer se www.coop.no/coop-og-barekraft

Coop Mega er store butikker med et bredt og inspirerende sortiment. Våre avdelinger for ferskvare, meierivarer, bake-off er svært sentrale i butikken. Vi har alltid kvalitet og kunnskap i høysetet. Vår ambisjon er å være den beste butikken i nærområdet som det er hyggelig å handle i.




Lavoro per città Ordina per

Lavoro per regione Ordina per

Offerte di lavoro per Specialità
Applica ora