Informazioni sul lavoro
Koneistaja
InternetJobs Kokkola, Finlandia 121 Giorni Fa

Vista generale
Tipo di occupazione: Tempo pieno
Durata:
Gamma salariale: € per accordo - Al mese
Vacanza dal campo: Operatori
per specialisti: Operatori di macchine
Pubblicato: 2024-05-30
Cap:
Requisiti
Istruzione minima: Collegio
Esperienza minima: 1 anno
Genere: Non importa
Età: Da - A
Visto di lavoro: Passaporto europeo
Stato lavoro
Inizio Publishing: 2024-05-30
Arresto Publishing: 2024-11-30
Posti liberi: 2
Numero di visualizzazioni: 256
Passi successivi: inviamo curriculum

Contatti il datore di lavoro è disponibile solo per gli utenti autorizzati: Accedi & Registrazione

Informazioni sul datore di lavoro InternetJobs Kokkola, Finlandia
Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Paese: Finlandia
Descrizione

Tietoa tehtävästä
Löytyykö sinulta aikaisempaa kokemusta koneistuksesta ja maisemanvaihdos olisi paikallaan? Haemme yhteistyökumppanillemme UH-koneistukselle koneistajaa, joka jaksaa työskennellä raskaampienkin metallikomponenttien parissa.

Koneistajana työskentelet isolla työstökeskuksella, jolla työstät jopa kymmentonnisia komponentteja. Työskentelet 7-akselisella koneella, jonka ohjelmoinnissa on käytössä Heidenhain. Nostoissa apuna toimii siltanosturi. Yrityksessä on panostettu niin työntekijöihin kuin myös uusiin, kehittyneisiin koneistoihin, mikä mahdollistaa teollisuudessa tunnettujen asiakkaiden monimutkaisimmatkin toiveet.

Töitä tehdään Vöyrillä, Oravaisten tehtaalla kymmenhenkisessä tiimissä, joka on erikoistunut suurien komponenttien valmistamiseen ja märkämaalaukseen. Työskentelet pääosin arkisin aamuvuoroissa.

Odotamme sinulta alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta raskaampien komponenttien koneistuksesta. Yrityksen tuotantoprosessit ovat sertifioituja, joten tärkeintä on tarkka työnjälki ja tekevä työnote, jotta tuotantoprossien laatu säilyy jatkossakin. Työkielenä toimii suomen kieli, mutta myös ruotsin kielestä on hyötyä.

Työllistyt vakavaraiseen yritykseen, joka on vakiinnuttanut paikkansa toimiessaan Suomessa jo reilut nelisenkymmentä vuotta. Työporukalle järjestetään erilaisia virkistyspäiviä ja luvassa on myös toimipaikkakohtaisia työsuhde-etuja. Alkuun kanssasi sovitaan kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva sopimus Eilakaislan kanssa, mutta pääset työllistymään kumppanimme kirjoille myöhemmin. Palkkasi sovitaan työkokemuksesi ja toiveesi mukaisesti, joten ilmoitathan palkkatoiveesi jo hakuvaiheessa.

Käy jättämässä tietosi hakuun mahdollisimman nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Aloitus onnistuu nopeallakin tahdilla, mutta joustamme aloituksen suhteen. Voimme keskustella myöhäisemmästäkin aloituksesta, jos olisit lähiaikoina muuttamassa Pohjanmaalle.

Tehtävään liittyvissä kysymyksissä, olethan yhteydessä ilmoituksessa mainittuun yhteyshenkilöön.

Onnea työnhakuun!




Lavoro per città Ordina per

Lavoro per regione Ordina per

Offerte di lavoro per Specialità
Applica ora