Informazioni sul lavoro
IT-tekniker
InternetJobs Hallsberg, Svezia 11 Giorni Fa

Vista generale
Tipo di occupazione: Tempo pieno
Durata:
Gamma salariale: € per accordo - Al mese
Vacanza dal campo: Tecnici
per specialisti:
Pubblicato: 2024-09-05
Cap:
Requisiti
Istruzione minima: Università
Esperienza minima: 2 anni
Genere: Non importa
Età: Da - A
Visto di lavoro: Passaporto europeo
Stato lavoro
Inizio Publishing: 2024-09-05
Arresto Publishing: 2025-03-05
Posti liberi: 1
Numero di visualizzazioni: 76
Passi successivi: inviamo curriculum

Contatti il datore di lavoro è disponibile solo per gli utenti autorizzati: Accedi & Registrazione

Informazioni sul datore di lavoro InternetJobs Hallsberg, Svezia
Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Paese: Svezia
Descrizione

Välkommen att söka jobb hos oss som IT-tekniker inom Användarstöd med placering i Örebro eller Hallsberg. Vi vill ha din ansökan senast den 26e september!

Gör din kompetens till en tillgång hos Trafikverket! I vårt dedikerade supportteam stöttar vi användarna på bästa möjliga sätt - nu behöver vi förstärka teamet!

 

Är du Trafikverkets nya IT-tekniker?

Arbetsuppgifter


Som IT-tekniker arbetar du med användarnära support och stöd som rör Trafikverkets IT-infrastruktur. Du ger support som omfattar IT-arbetsplatsen med klienter och dess kringutrustning såsom mobiltelefoni, skrivare, kontorsnätverk, mötesrum och digitala mötestjänster. Du felsöker, åtgärdar och svarar på frågor från medarbetare på Trafikverket.

I rollen arbetar du ärendebaserat och ansvarar för att aktivt arbeta med dina ärenden och ge återkoppling till användare och beställare. Utöver att ge fysisk support på kontoren du jobbar på så ger du även support på distans och stöttar användare via telefon, Skype och e-post. I arbetsuppgifterna ingår också att inventera och upprätthålla reservdelslager av viss arbetsplatsutrustning. På Trafikverket möter vi varandra med respekt och omsorg i en öppen och nyskapande kultur. Vi värnar om att våra medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Du kommer att ingå i ett engagerat och positivt team med kollegor som är spridda runt om i landet. Genom att ha en tät dialog och dagligen stötta och hjälpa varandra uppfyller vi våra gemensamma mål!

Regelbundna resor förekommer då en del åtaganden är på andra orter samt då medarbetare stöttar varandra vid hög arbetsbelastning eller frånvaro.


Övrig information


Placeringsort för tjänsten är Hallsberg eller Örebro.

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Intervjuer sker initialt via Skype och planeras under vecka 41-42. Du är varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef, om du har frågor om tjänst, verksamhet etc. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!

 

Kvalifikationer


Vem är du?

För att lyckas i rollen är det viktigt att kan sätta dig in i andras situation. Du arbetar på ett strukturerat sätt med fokus på ordning och reda och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du hanterar stress på ett konstruktivt sätt och bibehåller ett gott humör vid press och motgångar. Du bidrar till helheten genom god kommunikation och i samverkan med andra. Det är också viktigt att du har en god problemlösningsförmåga och snabbt hittar lösningar på uppkomna problem.

Vi söker dig som har

gymnasial utbildning inom IT eller motsvarande kunskaper/utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som av oss bedöms likvärdig
flerårig aktuell och relevant erfarenhet av arbete inom IT-support i närtid
arbetslivserfarenhet av att ge support på Microsofts produkter
B-körkort för manuellt växlad personbil
goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du har

vana av att arbeta i en operativ miljö där 24/7 verksamhet förekommer
vana av att arbeta i ett ärendehanteringssystem, gärna Remedy ITSM
erfarenhet av arbete som on-site IT-tekniker i en större organisation

Ansökan


De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Om det inte står något annat i annonsen vill vi att du bifogar ditt CV. Vi har slutat begära in personligt brev eftersom vi inte har med det som del av urvalsunderlaget.

Inom vår IT-organisation är du med och utvecklar Sverige med hjälp av moderna och innovativa lösningar. Vi är mitt i en spännande förändring där vi försöker ta vara på digitaliseringens möjligheter till fullo. Digitaliseringen ställer allt större krav och vi vill därför anpassa oss vad gäller kompetens, arbetssätt och organisation i takt med utvecklingen. Vi har ett helhetsansvar för IT och telekom, en verksamhet som pågår dygnet runt, året om - precis som Sveriges transportsystem.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.




Lavoro per città Ordina per

Lavoro per regione Ordina per

Offerte di lavoro per Specialità
Applica ora