Informații despre loc de muncă
Adviseur M&O
InternetJobs Venlo, Limburg, Țările de Jos 150 zile În urmă

Prezentare generală
Tipul de ocupare: Ocuparea completa
Durata muncii:
Salariu: € prin acord - Pe luna
Postul vacant din domeniu: Resurse Umane
pentru specialiști: Manager de recrutare
Postat: 2023-11-29
Cod postal:
Cerinţe
Minim Educatie: Universitatea
Experiența minima: 1 an
Gen: Nu conteaza
Vârsta: de la - până la
Viză de lucru: Pașaportul UE
Stare de loc de munca
Începutul publicării: 2023-11-29
Sfârșitul publicării: 2024-05-29
Locuri libere: 1
Numărul de vizionări: 394
Pașii următori: Trimiteți-mi CV-ul dvs

Contacte angajatorului sunt disponibili numai pentru utilizatorii autorizați: Logare & Inregistrare

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Regiunea: Limburg
Descriere

Voor het team M&O in de regio Noord-Limburg zoeken wij een enthousiaste (junior) Adviseur M&O (Mens&Organisatie).

Binnen onze snel veranderende organisatie is je rol afwisselend en uitdagend. Je werkt samen met een ervaren Adviseur M&O in je eigen regio (Noord-Limburg) en bent daarvoor het aanspreekpunt op het gebied van M&O vraagstukken. Je adviseert en ondersteunt leidinggevenden gevraagd en ongevraagd bij de uitvoering van M&O-werkzaamheden en je vertaalt het vastgesteld strategisch beleid naar het tactisch en/of operationele beleid voor de zorgteams in de regio Noord Limburg. Je stemt daarnaast je advies en acties af met je collega’s binnen onze organisatie.

Om dit goed te kunnen doen is het van belang dat je op de hoogte bent van het reilen en zeilen binnen de organisatie in combinatie met een sterke focus op externe ontwikkelingen. Enerzijds maak je onderdeel uit van een team M&O dat centraal werkzaam is voor diverse organisatieonderdelen in Limburg en Brabant en anderzijds ben je decentraal hét M&O-aanspreekpunt en zichtbaar aanwezig op de locaties. Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer!

Wat ga je doen?

Bij jou is M&O echt in goede handen. Samen met de andere adviseurs adviseer en inspireer je het management en de medewerkers op het brede gebied van M&O. Een greep uit je takenpakket:

Je voert veelvoorkomende operationele M&O-werkzaamheden uit (o.a. op het gebied van Werving & Selectie, Opleiding & Ontwikkeling, Personeel & Planning);
Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers binnen je regio;
Je vindt het leuk om actief deel te nemen aan concern brede projecten of werkgroepen;
Je verstrekt en analyseert managementinformatie.
Wie zoeken wij?
We doen het samen

Eerlijk is eerlijk, het is niet allemaal rozengeur en maneschijn. De dagen vliegen voorbij en meermaals opnieuw moeten prioriteren is voor jou geen probleem.

Je beschikt over een Hbo-diploma Personeel & Arbeid, HRM of vergelijkbaar. Dit is de perfecte baan voor de starter op de arbeidsmarkt.

We zoeken een collega die zelfstandig en leergierig is in combinatie met een gezonde dosis humor! Je hebt een proactieve en ondernemende instelling met een hands-on mentaliteit. Je hebt gevoel voor zowel mens- als organisatiebelang.

Ons aanbod
Uitstekende voorwaarden

Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast bieden we een dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen ideeën. Jouw werk is zinvol én gevarieerd. Maar er is meer…

Wij bieden jou ook:

Een zeer afwisselende functie binnen een bedrijf waar momenteel veel aan de hand is, maar ook met ambitie en toekomstperspectief;
Een team met gezellige en deskundige collega’s waar je altijd bij terecht kan;
Een salaris conform cao GGZ, inschaling FWG 50 (€ 3155-€ 4180);
Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
Een functie voor 32-36 uur per week;
Deelname aan het pensioenfonds zorg en welzijn (PFZW);
Een pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.




Locuri de muncă după oraș Sorteaza dupa

Locuri de muncă după regiune Sorteaza dupa

Locuri de munca pe specialitate
Contabilitate, Finanțe și Audit (147)Activități administrative (159)Agenți, curierii (80)Agricultură (73)Arhitectura (15)Auto, transport, camioane (332)Bănci, burse, societății de investiții (12)Îngrijire de pensionare (298)Servicii de curățare (572)Calculator, programare (40)Construcția și renovarea de apartamente (739)Consultanță (15)Bucătari (378)Cultura (1)Designul (40)Conducătorii auto (454)Energie, electricieni (218)Inginerie (56)Mobilier, montaj, reparare (53)Guvernante și gradinari (29)Frizeri și artiști de machiaj (84)Ospitalitate (113)Servicii comunale (26)Resurse Umane (24)Asigurare (7)Inform tehnologii bazate pe Internet (32)Jurisprudență (13)Meseriași (272)Ameliorare (30)Logistica (60)întreţinere a clădirilor (15)Managementul (118)Media: presa, radio, TV (1)Medicină și Farmaceutică (249)Diverse (157)Educație, îngrijirea de copii, babysitting (97)Muncă pe un timp (6)Operatori (173)Pictorii (2)Poliția, armată (3)Tipărire (8)Publicitate, Marketing, PR (35)Alimentare (15)Producere (615)Protecție (21)Servicii publice (0)Editori (0)Imobiliare (41)Reparare de echipament (11)Restaurante (371)Comerţul cu amănuntul (303)Știință și Educație (26)Secretariat (27)Siguranță (9)Centre de servicii (70)Industria de Divertisment (29)Cântăreți, muzicieni și artiști (1)SPA, saloane de înfrumusețare (184)Cultură fizică și sport (10)Depozitare (362)Lucru pentru studenti (5)Croitori și cusătorese (73)Profesori, educatori (25)Tehnicieni (271)Telecomunicații (34)Tururi şi excursii (12)Comerț cu ridicata și de vânzări (57)Traducători, lingviști (7)Munca la domiciliu (148)
Aplica acum