Informații despre loc de muncă
Sportconsulent(en)
InternetJobs Heerlen, Limburg, Țările de Jos 141 zile În urmă

Prezentare generală
Tipul de ocupare: Ocuparea completa
Durata muncii:
Salariu: € prin acord - Pe luna
Postul vacant din domeniu: Cultură fizică și sport
pentru specialiști: Formatorii
Postat: 2023-12-09
Cod postal:
Cerinţe
Minim Educatie: Universitatea
Experiența minima: 3 ani
Gen: Nu conteaza
Vârsta: de la - până la
Viză de lucru: Pașaportul UE
Stare de loc de munca
Începutul publicării: 2023-12-09
Sfârșitul publicării: 2024-06-09
Locuri libere: 1
Numărul de vizionări: 690
Pașii următori: Trimiteți-mi CV-ul dvs

Contacte angajatorului sunt disponibili numai pentru utilizatorii autorizați: Logare & Inregistrare

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Regiunea: Limburg
Descriere

Functieomschrijving
Voor de uitvoering van verenigingsondersteuning, schoolsport en sportstimulering. Invulling en aantal uren zijn afhankelijk van jouw mogelijkheden, interesses en ons kennismakingsgesprek met een kopje koffie.

Het gaat om de periode januari t/m juni 2024, verlenging behoort tot de mogelijkheden.

Heel Heerlen Beweegt

Bij Heel Heerlen Beweegt (HHB) zijn we verantwoordelijk voor het uitvoeren van het sportstimuleringsbeleid van de gemeente Heerlen. We streven ernaar om een actieve en gezonde levensstijl te bevorderen voor alle leeftijdsgroepen, van jonge kinderen tot senioren, ongeacht eventuele extra uitdagingen. We zijn ervan overtuigd dat een actieve levensstijl niet alleen de fysieke gezondheid ten goede komt, maar ook het welzijn en de sociale samenhang binnen onze gemeenschap versterkt.

Wij gaan uit van taken en bijbehorende verantwoordelijkheden die gekoppeld worden aan de
opdracht die jij uit gaat voeren. Deze kan betrekking hebben op één of meer van onderstaande:

Sportieve(school)omgeving
In het basisonderwijs vinden verschillende ontwikkelingen plaats op het gebied van gezondheid en beweging, zoals de Rijke Schooldag. Daarom zijn we bij HHB een samenwerking gestart met diverse basisscholen in Heerlen. Binnen deze samenwerking ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en ontwikkelen van sportieve activiteiten tijdens en na schooltijd. Je zorgt ervoor dat leerlingen actief pauzeren en plezier kunnen beleven aan sport en spel. Je werkt nauw samen met scholen en docenten om een sportieve en stimulerende omgeving te creëren waarin leerlingen gestimuleerd worden om te bewegen. Je betrekt ook de buurt en het verenigingsleven bij de sportieve activiteiten.

Heel Heerlen Beweegt
Daarnaast kan je takenpakket bestaan uit andere werkzaamheden van Heel Heerlen Beweegt. Denk hierbij aan het plannen van kennismakingslessen en naschoolse sportactiviteiten voor meerdere basisscholen. Ook kan de organisatie van een wijksportevenement tot jouw werkzaamheden behoren.

Verenigingsondersteuning
Als verenigingsondersteuner werk je bij en voor Heerlense sportverenigingen. Doel van de functie is dat jij de clubs ondersteunt en daarmee versterkt op het gebied van een aantal thema's, zoals kaderontwikkeling (met name gericht op trainers), ledenwerving en -binding, vrijwilligersbeleid, maatschappelijke projecten en alles wat bijdraagt aan een positieve sportcultuur. Je legt contact met de verenigingen, gaat het gesprek aan en achterhaalt waar de ondersteuningsbehoefte precies ligt. In overleg met de club bepaal je waar de focus op komt te liggen en met welke projecten je aan de slag gaat. Samen met het bestuur, de leden van de technische commissie en de trainers zorg je ervoor dat deze projecten van kop tot staart worden opgezet en natuurlijk met succes worden afgerond.

Wij vragen

Affiniteit met sport, bewegen en gezondheid;
Een relevante opleiding op het gebied van sport en bewegen (zoals CIOS/ALO/Sportkunde);
Kennis van en ervaring met het organiseren en begeleiden van sportactiviteiten;
Goede communicatieve vaardigheden, zowel individueel als in teamverband;
Een proactieve, enthousiaste houding met inspirerende en motiverende vaardigheden;
In staat om zowel zelfstandig te werken als een teamspeler te zijn;
Flexibele inzetbaarheid.
Wij bieden

Een uitdagende functie in een jong en dynamisch team. Een kans om een bijdrage te leveren aan een sportiever Heerlen. Samenwerken met zowel andere sportconsulenten, verenigingen en onderwijspersoneel. Een salaris conform de CAO Sociaal Werk in schaal 8.

Verdere informatie over de functie kan ingewonnen worden bij Jessie van Wijk, manager Sport, tel nr. .

Ben je net zo enthousiast geworden over deze vacature als wij? Stuur dan je CV en motivatie vóór 17 december 2023 naar Welzijnsgroep Parkstad Limburg t.a.v. ( )

Stichting Leergeld Parkstad zet zich in voor schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen, die vanwege dit gebrek aan financiële middelen niet kunnen meedoen met hun leeftijdgenoten.

Ouders of verzorgers van deze kinderen kunnen een beroep doen op hulp van Leergeld Parkstad indien zij bepaalde binnen- of buitenschoolse activiteiten voor hun kinderen niet kunnen betalen en een aantoonbaar inkomen hebben dat onder 120% van het bijstandsniveau ligt.

Ga dan via onderstaande knop naar de website van Stichting Leergeld Parkstad.

De Fit en Fun regeling is er voor alle Heerlenaren van 18 jaar of ouder die een bijstandsuitkering van de gemeente Heerlen krijgen. Ook Heerlenaren die geen bijstandsuitkering hebben, maar wel een minimuminkomen hebben, kunnen van de regeling gebruik maken. De tegemoetkoming is een bijdrage voor de kosten van individuele maatschappelijke, sociale, sportieve en/of culturele activiteiten.

De tegemoetkoming bedraagt in € 75,- voor het gehele kalenderjaar. Het college beoordeelt ieder kalenderjaar in de maanden januari en juli wie in aanmerking komt voor de tegemoetkoming. Heeft u geen bijstandsuitkering, dan moet u zelf een aanvraag indienen. De gemeente heeft namelijk geen inkomsten gegevens van u.

Jeugdfonds Sport Limburg is er voor kinderen en jongeren uit gezinnen met een laag besteedbaar inkomen.

Hun missie is helder in al zijn eenvoud: zij laten kinderen waarvan de ouders/verzorgers niet genoeg geld hebben sporten bij een sportvereniging en bieden hiervoor (waar mogelijk) de benodigde attributen.

Heerlen STAND-BY! is een coöperatie van zorg- en welzijnsorganisaties die bijdragen aan duurzame, preventieve en betaalbare welzijnsdiensten en zorg in de gemeente Heerlen en een betere gezondheid van de Heerlense bevolking. Dat doen zij met elkaar, de partners, de inwoners van Heerlen en de gemeente Heerlen.

Heerlen STAND-BY! gelooft in een betekenisvol leven voor alle inwoners van Heerlen. Niet zij bepalen waar aan gewerkt wordt maar vragen de mensen zélf wat zij het liefst willen veranderen en spreken daarmee hun individuele kracht en mogelijkheden aan.

×

Gebieden waar de sportconsulenten aan het werk zijn

De gesprekken worden gepland op donderdag 21 december.




Locuri de muncă după oraș Sorteaza dupa

Locuri de muncă după regiune Sorteaza dupa

Locuri de munca pe specialitate
Contabilitate, Finanțe și Audit (148)Activități administrative (160)Agenți, curierii (81)Agricultură (74)Arhitectura (15)Auto, transport, camioane (330)Bănci, burse, societății de investiții (12)Îngrijire de pensionare (299)Servicii de curățare (571)Calculator, programare (41)Construcția și renovarea de apartamente (740)Consultanță (15)Bucătari (377)Cultura (1)Designul (40)Conducătorii auto (453)Energie, electricieni (217)Inginerie (56)Mobilier, montaj, reparare (52)Guvernante și gradinari (30)Frizeri și artiști de machiaj (85)Ospitalitate (113)Servicii comunale (26)Resurse Umane (24)Asigurare (7)Inform tehnologii bazate pe Internet (32)Jurisprudență (13)Meseriași (270)Ameliorare (31)Logistica (61)întreţinere a clădirilor (15)Managementul (118)Media: presa, radio, TV (1)Medicină și Farmaceutică (250)Diverse (157)Educație, îngrijirea de copii, babysitting (97)Muncă pe un timp (6)Operatori (173)Pictorii (2)Poliția, armată (3)Tipărire (8)Publicitate, Marketing, PR (34)Alimentare (16)Producere (613)Protecție (21)Servicii publice (0)Editori (0)Imobiliare (40)Reparare de echipament (11)Restaurante (373)Comerţul cu amănuntul (304)Știință și Educație (26)Secretariat (27)Siguranță (9)Centre de servicii (71)Industria de Divertisment (29)Cântăreți, muzicieni și artiști (1)SPA, saloane de înfrumusețare (184)Cultură fizică și sport (10)Depozitare (365)Lucru pentru studenti (5)Croitori și cusătorese (73)Profesori, educatori (25)Tehnicieni (268)Telecomunicații (33)Tururi şi excursii (12)Comerț cu ridicata și de vânzări (55)Traducători, lingviști (7)Munca la domiciliu (148)
Aplica acum