Informații despre loc de muncă
Leder af køkken- og madproduktion søges
InternetJobs Haslev, Sjælland, Danemarca 77 zile În urmă

Prezentare generală
Tipul de ocupare: Ocuparea completa
Durata muncii:
Salariu: € prin acord - Pe luna
Postul vacant din domeniu: Producere
pentru specialiști: Product Manager
Postat: 2024-02-09
Cod postal:
Cerinţe
Minim Educatie: Universitatea
Experiența minima: 1 an
Gen: Nu conteaza
Vârsta: de la - până la
Viză de lucru: Pașaportul UE
Stare de loc de munca
Începutul publicării: 2024-02-09
Sfârșitul publicării: 2024-08-09
Locuri libere: 1
Numărul de vizionări: 212
Pașii următori: Trimiteți-mi CV-ul dvs

Contacte angajatorului sunt disponibili numai pentru utilizatorii autorizați: Logare & Inregistrare

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Țara: Danemarca
Regiunea: Sjælland
Descriere

Leder af køkken- og madproduktion søges til Faxe Kommunes plejehjem og rehabiliteringscenter

Efter 30 års dedikeret ledelse går vores nuværende leder af køkken- og madproduktion på velfortjent pension.

Vi søger derfor en erfaren og visionær leder, der kan overtage ansvaret for madproduktionsområdet på kommunens 8 plejehjem og rehabiliteringscenter, der alle har selvstændig køkkenproduktion.

 

En rolle fyldt med meningsfulde udfordringer:

Som leder af køkken- og madproduktion vil du være ansvarlig for et dedikeret hold på omkring 30 kostfaglige medarbejdere, der arbejder sammen i selvstyrende teams fordelt på 9 matrikler i kommunen.

Du bliver en vigtig del af en ledergruppe bestående af 12 ledere, der alle refererer til chefen for Sundhed og Pleje.

Du får en unik mulighed for at sætte dine alsidige kompetencer i spil og sætte dit præg på fremtidens kvalitet og udvikling på ernæringsområdet.

I hverdagen er det din opgave at sikre en smidig drift af alle køkkenerne med fokus på kvalitet af de ydelser, der leveres til beboerne og samtidig holde fokus på relevant faglig viden hos personalet.

 

Din vigtigste opgave:

Du skal være med til at sikre, at vores køkkener fungerer gnidningsløst og leverer mad af god kvalitet.

Vi tror på økologi og bæredygtighed og indgår i 2024 sammen med Økologisk Landsforening og rådgivningsfirmaet Haaning og Merrald i et praksisorienteret kompetenceudviklingsforløb, der har fokus på økologiomlægning.

Du vil spille en central rolle i at implementere og fremme disse økologiske og bæredygtige praksisser i madproduktionen.

 

Vi leder efter dig med:

En relevant kost- og ernæringsfaglig uddannelse suppleret med en ledelsesmæssig efteruddannelse.

Du kender til udviklingen på ernæringsområdet, og har en bred indsigt i de faggrupper du skal være leder for. Med din viden og erfaring skal du drifte køkken- og madproduktionen og lede gode medarbejdere med en anerkendende, dialogbaseret tilgang og tillidsskabende adfærd.

Med dine kompetencer og erfaringer som leder, har du gode forudsætninger for at rekruttere og fastholde medarbejdere, håndtere sygefravær og svære samtaler.

Du prioriterer og forstår vigtigheden af samarbejdet i TRIO og samarbejdet med lokal-MED.

Personaleledelse og administration er kendte begreber for dig, herunder økonomistyring, hvor du har forståelse for og udviser økonomisk ansvarlighed.

Vi søger en passioneret leder, der kan bevare fokus på både driftsstabilitet og nytænkning.

 

Yderligere oplysninger

Hvis du drømmer om at gøre en forskel i hverdagen for vores beboere og personale og samtidig være en drivkraft for bæredygtighed, så send os din ansøgning og dit CV senest den 25. februar 2024.

Ansættelsessamtaler:

1. samtale afholdes den 05. marts 2024.

2. samtale afholdes den 14. marts 2024.

For ansøgere der går videre til 2. samtale, bliver der udarbejdet en personprofil, og i den forbindelse vil der være et interview med en konsulent fra HR.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Tina Asmussen, chef for Sundhed og Pleje på tlf.: 22****33.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.

www.faxekommune.dk




Locuri de muncă după oraș Sorteaza dupa

Locuri de muncă după regiune Sorteaza dupa

Locuri de munca pe specialitate
Contabilitate, Finanțe și Audit (147)Activități administrative (159)Agenți, curierii (80)Agricultură (73)Arhitectura (15)Auto, transport, camioane (332)Bănci, burse, societății de investiții (12)Îngrijire de pensionare (298)Servicii de curățare (572)Calculator, programare (40)Construcția și renovarea de apartamente (739)Consultanță (15)Bucătari (378)Cultura (1)Designul (40)Conducătorii auto (454)Energie, electricieni (218)Inginerie (56)Mobilier, montaj, reparare (53)Guvernante și gradinari (29)Frizeri și artiști de machiaj (84)Ospitalitate (113)Servicii comunale (26)Resurse Umane (24)Asigurare (7)Inform tehnologii bazate pe Internet (32)Jurisprudență (13)Meseriași (272)Ameliorare (30)Logistica (60)întreţinere a clădirilor (15)Managementul (118)Media: presa, radio, TV (1)Medicină și Farmaceutică (249)Diverse (157)Educație, îngrijirea de copii, babysitting (97)Muncă pe un timp (6)Operatori (173)Pictorii (2)Poliția, armată (3)Tipărire (8)Publicitate, Marketing, PR (35)Alimentare (15)Producere (615)Protecție (21)Servicii publice (0)Editori (0)Imobiliare (41)Reparare de echipament (11)Restaurante (371)Comerţul cu amănuntul (303)Știință și Educație (26)Secretariat (27)Siguranță (9)Centre de servicii (70)Industria de Divertisment (29)Cântăreți, muzicieni și artiști (1)SPA, saloane de înfrumusețare (184)Cultură fizică și sport (10)Depozitare (362)Lucru pentru studenti (5)Croitori și cusătorese (73)Profesori, educatori (25)Tehnicieni (271)Telecomunicații (34)Tururi şi excursii (12)Comerț cu ridicata și de vânzări (57)Traducători, lingviști (7)Munca la domiciliu (148)
Aplica acum