Informații despre loc de muncă
Trainee i Regnskab
InternetJobs Holstebro, Midtjylland, Danemarca 61 zile În urmă

Prezentare generală
Tipul de ocupare: Stagiu
Durata muncii:
Salariu: € prin acord - Pe luna
Postul vacant din domeniu: Contabilitate, Finanțe și Audit
pentru specialiști: Contabilidad
Postat: 2024-02-25
Cod postal:
Cerinţe
Minim Educatie: Universitatea
Experiența minima: Mai puțin de 1 an
Gen: Nu conteaza
Vârsta: de la - până la
Viză de lucru: Pașaportul UE
Stare de loc de munca
Începutul publicării: 2024-02-25
Sfârșitul publicării: 2024-08-25
Locuri libere: 1
Numărul de vizionări: 191
Pașii următori: Trimiteți-mi CV-ul dvs

Contacte angajatorului sunt disponibili numai pentru utilizatorii autorizați: Logare & Inregistrare

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Țara: Danemarca
Regiunea: Midtjylland
Descriere

Trainee i Regnskab
Vil du gerne have en god allround uddannelse inden for økonomi? Så burde du overveje SAGRO. ”Hvad er det?” tænker du måske. Og det kan vi godt forstå, for vi er ikke noget verdensfirma. Men det behøver vi heller ikke være for at være en virkelig god arbejdsplads. Her skal du kigge langt efter generationskløfter og bureaukrati – vi går rigtig meget op i at skabe de bedste muligheder for, at landmanden kan drive en sund virksomhed. ”Ej, der er ingen udfordring i at lave økonomi for landmanden”. Landbrug er efterhånden blevet til big business, det er ikke Morten Korch. Derfor er der også mange spændende opgaver inden for økonomi, når det kommer til landbruget. PS: Du behøver ikke være en bonderøv for at arbejde hos os

 

Hvorfor skal du arbejde hos SAGRO, og hvad får du ud af det?

Du får hurtigt ansvar for kunder. Når der arbejdes med landbrug, er det lidt anderledes end andre kunder. Og med anderledes mener vi, at møder af og til bliver taget ved bordet i køkkenet og ikke i et mødelokale. At arbejde sammen med landmænd er anderledes jordnært end andre kundetyper, hvilket selvfølgelig gennemsyrer SAGRO.
Du får mulighed for at få en solid økonomiuddannelse, hvor du kommer godt rundt i de forskellige discipliner. Flere af vores nuværende trainees siger, at det er dejligt at komme til at prøve lidt af hvert og altid kunne få hjælp.
Du bliver en del af et fællesskab, hvor I er mange med de samme interesser. SAGRO bruger faktisk en del krudt på de yngre medarbejdere, hvor der arrangeres f.eks. Young tour og ungefrokost. Det giver god mulighed for at dyrke fællesskab på tværs af teams og huse.
En fleksibel arbejdsplads, hvor der er plads til ægte mennesker med en hverdag, som skal gå op. Har du lyst til at møde kl. 7 og gå tidligere, så er det bare dét, du gør. Skal du gå tidligt, fordi du går til spinning, hundetræning eller lignende, så styrer du også det. Vi har ansvarlighed, tillid og hjerte i vores værdigrundlag, hvilket gør det muligt at have en meget fleksibel arbejdsplads.
Der er rigtig gode muligheder for at udvikle sig (står der i mange jobopslag). men her er det faktisk rigtigt. Som en naturlig del af traineeforløbet er der en del uddannelse f.eks. inden for moms, skatter og afgifter. I løbet af traineeforløbet undervises du i flere akademifag, som giver din profil en rigtig god base. Derefter kan du udvikle dig i den retning du ønsker, i dialog med din nærmeste leder.

Hør hvad din kommende kollega siger om SAGRO:

Jeg synes, traineeforløbet giver mig en virkelig god ballast i forhold til at kunne varetage alle slags økonomiopgaver. Jeg er egentlig uddannet landmand, men jeg kan også rigtig godt lide økonomi. Derfor ville jeg gerne have noget uddannelse inden for økonomi, så jeg får noget mere forretningsforståelse.

Udover det, har vi et virkelig godt fællesskab – også på tværs af generationer. Altså jeg hygger mig med alle, også selvom de er lidt ældre. Og lige til sidst, så værdsætter jeg virkelig den gode mad – altså med en god sildemad går man aldrig galt i byen

Emil Jepsen Kjær, trainee i Regnskab

 

Dine 3 vigtigste arbejdsopgaver:

Som trainee vil én af dine primære arbejdsopgaver være bogholderiopgaver, forstået: kontering af bilag, controlling af bilag, opgørelse af regnskaber og besvare spørgsmål fra landmanden. Alt dette sker selvfølgelig i tæt samarbejde med din mentor og buddy (denne opgave fylder 60% af arbejdsdagen)
Som et naturligt led i din uddannelse vil du bruge noget tid på selve uddannelse, altså tage akademifag og intern uddannelse. Herunder også skriftlige opgaver og eksamen (denne opgave fylder ca. 25% af din arbejdsdag)
Det kan være, du har en special interesse, som du gerne vil dygtiggøre dig inden for. Det kunne være skat eller lignende. Du kan også deltage i interne faglige udvalg og på den måde hjælpe SAGRO (denne opgave fylder ca. 15% af stillingen)

For at blive en succes i stillingen er det her vigtigt for dig at vide:

Du har interesse for økonomi. Om du kommer med en baggrund som finansøkonom, finansiel controller eller noget helt tredje, betyder ikke så meget for os. Det vigtige er, at alt det du har læst indtil videre, gør at du tænker ”hmm, det lyder spændende, der kunne jeg godt arbejde”. Hvis du tænker det, så smid dit CV via nedenstående + skriv gerne meget kort, hvorfor du synes traineestillingen lyder som noget for dig. Husk – du behøver ikke vide noget om landbrug for at kunne lykkedes her, det skal du nok lære hen ad vejen.

 

Hvad får du mere? 

Du behøver ikke smøre madpakke - den sørger vores kantine for både til morgen og frokost.
Vi kan godt lide at lave ting sammen - om det så er personaleforeningens mange arrangementer eller teamets egne, så er det med til at styrke vores relationer. 
Der er styr på tingende her, så du får selvfølgelig pension, sundhedsforsikring, adgang til massage, osv.
Mulighed for et bæredygtigt arbejdsliv - stor forståelse for at det hele skal hænge sammen.  

Starttidspunkt: 1. september 2024




Locuri de muncă după oraș Sorteaza dupa

Locuri de muncă după regiune Sorteaza dupa

Locuri de munca pe specialitate
Contabilitate, Finanțe și Audit (147)Activități administrative (159)Agenți, curierii (80)Agricultură (73)Arhitectura (15)Auto, transport, camioane (332)Bănci, burse, societății de investiții (12)Îngrijire de pensionare (298)Servicii de curățare (572)Calculator, programare (40)Construcția și renovarea de apartamente (738)Consultanță (15)Bucătari (378)Cultura (1)Designul (40)Conducătorii auto (454)Energie, electricieni (218)Inginerie (56)Mobilier, montaj, reparare (53)Guvernante și gradinari (29)Frizeri și artiști de machiaj (84)Ospitalitate (113)Servicii comunale (26)Resurse Umane (24)Asigurare (7)Inform tehnologii bazate pe Internet (32)Jurisprudență (13)Meseriași (272)Ameliorare (30)Logistica (60)întreţinere a clădirilor (15)Managementul (118)Media: presa, radio, TV (1)Medicină și Farmaceutică (249)Diverse (157)Educație, îngrijirea de copii, babysitting (97)Muncă pe un timp (6)Operatori (173)Pictorii (2)Poliția, armată (3)Tipărire (8)Publicitate, Marketing, PR (35)Alimentare (15)Producere (615)Protecție (21)Servicii publice (0)Editori (0)Imobiliare (41)Reparare de echipament (10)Restaurante (370)Comerţul cu amănuntul (303)Știință și Educație (26)Secretariat (27)Siguranță (9)Centre de servicii (70)Industria de Divertisment (29)Cântăreți, muzicieni și artiști (1)SPA, saloane de înfrumusețare (184)Cultură fizică și sport (10)Depozitare (362)Lucru pentru studenti (5)Croitori și cusătorese (73)Profesori, educatori (25)Tehnicieni (271)Telecomunicații (34)Tururi şi excursii (12)Comerț cu ridicata și de vânzări (57)Traducători, lingviști (7)Munca la domiciliu (148)
Aplica acum