Informații despre loc de muncă
Værkfører indskrivning
InternetJobs Esbjerg, Danemarca de Sud, Danemarca 61 zile În urmă

Prezentare generală
Tipul de ocupare: Ocuparea completa
Durata muncii:
Salariu: € prin acord - Pe luna
Postul vacant din domeniu: Activități administrative
pentru specialiști: Relații publice
Postat: 2024-02-25
Cod postal:
Cerinţe
Minim Educatie: Colegiu
Experiența minima: Mai puțin de 1 an
Gen: Nu conteaza
Vârsta: de la - până la
Viză de lucru: Pașaportul UE
Stare de loc de munca
Începutul publicării: 2024-02-25
Sfârșitul publicării: 2024-08-25
Locuri libere: 1
Numărul de vizionări: 305
Pașii următori: Trimiteți-mi CV-ul dvs

Contacte angajatorului sunt disponibili numai pentru utilizatorii autorizați: Logare & Inregistrare

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Țara: Danemarca
Regiunea: Danemarca de Sud
Descriere

Vi søger en værkfører til indskrivningen, der har flair for optimal drift, kvalitet og professionel kundeservice på vores værksted i Esbjerg.

Du vil få en spændende og alsidig hverdag i en branche, der er under stor udvikling.

Dine opgaver vil bl.a. være følgende..
Du vil få en vigtig nøglefunktion på værkstedet, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og høj kundeservice. Du bliver medansvarlig for værkstedets daglige aktiviteter, som omfatter:

Indskrivning af last- og varebiler til reparation, service, om-/opbygning
Koordinering mellem værksted og logistikfunktion (indkøb/lager)
Sikre fyldestgørende kommunikation mellem værkfører, værksted og kunder
Sikre optimal effektivitet på værkstedet og medvirke til kvalitetssikring
Nødservice
Daglig afvikling og kontrol af fakturering, reklamationer og garantisager
Takseringsopgaver ifm. skader, være bindeled mellem vores kunder og taksatorer
Kontakt til og pleje af kunder
Faglig sparringspartner for teknikere og lærlinge
Sikre orden og ryddelighed såvel indendørs som udendørs
Du vil indgå i et team af motiverede og engagerede kolleger, der med konstant fokus på kvalitet, service og fleksibilitet er garantien for, at vi kan yde den service vore kunder kræver og fortjener.

 

Det bliver udfordrende...
Du har erfaring inden for værksteds-/transportbranchen, gerne med en teknisk baggrund

Du forstår vigtigheden af god kundeservice, hvor præcision i arbejdet – service og imødekommende dialog – korrekt udførelse af opgaverne første gang, er vores fokusområder.
Du har gennemslagskraft og gode samarbejdsevner, kombineret med en høj grad af selvstændighed og et godt overblik, der gør dig i stand til at holde hovedet koldt i en til tider hektisk hverdag.
Du er kvalitetsbevidst og omhyggelig
Du har en myndig og robust personlighed og god erfaring med kundekontakt
Du er initiativrig og løsningsorienteret
Du har gerne erfaring med skadesbehandling, herunder brug af systemer (fx. Forsi)
Du behersker engelsk og gerne tysk
Du har gode IT-kundskaber
Din indsats er afgørende, både for vores egen og vores kunders succes, så de kan opretholde et beredskab og derfor skal have højeste prioritet.

 

Sådan lykkes vi sammen...
For at vi lykkes med de markedsforandringer vi står over for, er vi afhængige af vores medarbejdere, som lever op til vores værdier: Holdånd, Respekt, Integritet og Beslutsomhed, og Kundefokus. Men hvad betyder det egentlig?

Hver dag bestræber vi os på at øge kundefokus og være en bedre partner for vores kunder. Og det kan vi opnå med holdånd, som betyder for os, at du må være åben for tanken om, at din gode idé potentielt bliver endnu bedre, når du diskuterer den åbent med en kollega. Vi kan nemlig altid lære mere. Dette tror vi opbygger en professionel integritet for dig som medarbejder og menneske, noget som igen er med til at øge din beslutsomhed. Uanset hvad spiller vi nemlig hinanden gode, og vi behandler hinanden med respekt.

 

Hvad gør vi for at du lykkes....
Det allerførste vi gør er at sikre dine grundbehov. Det gør vi ved at tilbyde dig en god pensions- og sundhedsforsikring.

Endvidere vil du blive del af et veletableret, professionelt team. Vi har konkurrencedygtige betingelser, kombineret med et fokus på personlig udvikling.

 

Tiltrædelse: Snarest muligt

Ansøgningsfrist: 22.03.2024

Samtaler vil blive afholdt løbende, så send din ansøgning allerede i dag. I din ansøgning må du gerne have fokus på, hvad du kan bidrage med i forhold til den profil vi søger.




Locuri de muncă după oraș Sorteaza dupa

Locuri de muncă după regiune Sorteaza dupa

Locuri de munca pe specialitate
Contabilitate, Finanțe și Audit (147)Activități administrative (159)Agenți, curierii (80)Agricultură (73)Arhitectura (15)Auto, transport, camioane (332)Bănci, burse, societății de investiții (12)Îngrijire de pensionare (298)Servicii de curățare (572)Calculator, programare (40)Construcția și renovarea de apartamente (738)Consultanță (15)Bucătari (378)Cultura (1)Designul (40)Conducătorii auto (453)Energie, electricieni (218)Inginerie (56)Mobilier, montaj, reparare (53)Guvernante și gradinari (29)Frizeri și artiști de machiaj (84)Ospitalitate (113)Servicii comunale (26)Resurse Umane (24)Asigurare (7)Inform tehnologii bazate pe Internet (32)Jurisprudență (13)Meseriași (271)Ameliorare (30)Logistica (60)întreţinere a clădirilor (15)Managementul (118)Media: presa, radio, TV (1)Medicină și Farmaceutică (248)Diverse (157)Educație, îngrijirea de copii, babysitting (97)Muncă pe un timp (6)Operatori (173)Pictorii (2)Poliția, armată (3)Tipărire (8)Publicitate, Marketing, PR (35)Alimentare (15)Producere (615)Protecție (21)Servicii publice (0)Editori (0)Imobiliare (40)Reparare de echipament (10)Restaurante (370)Comerţul cu amănuntul (303)Știință și Educație (26)Secretariat (27)Siguranță (9)Centre de servicii (70)Industria de Divertisment (29)Cântăreți, muzicieni și artiști (1)SPA, saloane de înfrumusețare (184)Cultură fizică și sport (10)Depozitare (362)Lucru pentru studenti (5)Croitori și cusătorese (73)Profesori, educatori (25)Tehnicieni (269)Telecomunicații (34)Tururi şi excursii (12)Comerț cu ridicata și de vânzări (57)Traducători, lingviști (7)Munca la domiciliu (148)
Aplica acum