Informații despre loc de muncă
Driftschef med fokus på det byggetekniske og drift
InternetJobs Ribe, Danemarca de Sud, Danemarca 27 zile În urmă

Prezentare generală
Tipul de ocupare: Ocuparea completa
Durata muncii:
Salariu: € prin acord - Pe luna
Postul vacant din domeniu: Managementul
pentru specialiști: Inovator
Postat: 2024-04-03
Cod postal:
Cerinţe
Minim Educatie: Universitatea
Experiența minima: 1 an
Gen: Nu conteaza
Vârsta: de la - până la
Viză de lucru: Pașaportul UE
Stare de loc de munca
Începutul publicării: 2024-04-03
Sfârșitul publicării: 2024-10-03
Locuri libere: 1
Numărul de vizionări: 122
Pașii următori: Trimiteți-mi CV-ul dvs

Contacte angajatorului sunt disponibili numai pentru utilizatorii autorizați: Logare & Inregistrare

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Țara: Danemarca
Regiunea: Danemarca de Sud
Descriere

Vil du være med til at præge og kvalificere arbejdet med bygningsdriften i den almene sektor, så er det dig, vi søger. Du får du en indflydelsesrig rolle i en spændende og udfordrende hverdag med en stor berøringsflade.

Som driftschef med fokus på byggeteknik får du, i tæt samarbejde med afdelingskontorets øvrige kollegaer, det overordnede ansvar for drift og vedligehold af bygninger og boliger for nogle af de boligorganisationer, vi administrerer fra vores afdelingskontor i Ribe. Du får 23 kollegaer, der arbejder enten på kontoret i Ribe eller på et af vores lokalkontorer i hhv. Kolding, Holsted, Bramming og Esbjerg. Dine nærmeste kollegaer bliver kontorets øvrige fire driftschefer.

Hverdagens opgaver er mangfoldige og omfatter blandt andet:
Personaleledelse af ejendomsfunktionærerne
Markvandringer
Udarbejdelse og opfølgning op på drifts- og vedligeholdelsesplaner
Projektledelse af forskellige bygge- og renoveringssager
Udarbejdelse og eksekvering af afdelingernes driftsbudgetter og regnskaber
Tilsikre gennemførsel af forbedringsarbejder herunder indhentelse af tilbud og kontakt til leverandører
Udførelse af de administrative opgaver, der naturligt følger med jobbet
Deltage på beboer- og bestyrelsesmøder i boligafdelingerne, hvor du fremlægger og omsætter økonomi, drift og teknik til beboere og bestyrelser i sikker og forståelig facon. Disse møder ligger typisk i aftentimerne. Der vil være ca. 25 - 30 aftenmøder årligt
Budgetkontrol
Råderetssager
Om dig
For at få succes i jobbet skal du have stærke samarbejdsevner, administrativ erfaring, økonomisk indsigt og teknisk ekspertise. Samarbejde og kommunikation med de beboervalgte bestyrelser er en stor del af jobbet, så det er vigtigt, at du kan begå dig i en organisation med mange interesser, ligesom du skal kunne skabe gode samarbejdsrelationer med personer på mange forskellige niveauer. Det er vigtig, at du har politisk tæft.

Derudover forventer vi, at du:

har en byggeteknisk uddannelse, gerne som bygningskonstruktør, eller en anden relevant uddannelse
kan sætte retning og skabe fremdrift og kvalitet i din opgaveportefølje
har flair for tal – og sætter en ære i at få ”pengene til at passe”
er vant til at navigere i IT systemer – og ser det som et uundværligt værktøj
har en systematisk og analytisk tankegang – og evner at omsætte plan til handling
er dygtig til at kommunikere til mange forskellige mennesker i forskellige sammenhænge
ser service af beboere og bestyrelser som en naturlig og væsentlig del af jobbet
har forståelse og respekt for det at agere og arbejde i en politisk/medlemsstyret organisation
Du skal have kørekort til personbil og selv have mulighed for at stille bil til rådighed. Kørsel afregnes efter statens takster.

Du tilbydes
Som driftschef får du en indflydelsesrig rolle i en spændende og udfordrende hverdag samt en plads i en organisation, hvor nøgleordene er nærvær, ordentlighed og samarbejde på tværs. Du kommer til at indgå i et solidt fællesskab præget af høj trivsel, imødekommenhed og hjælpsomme kollegaer - både lokalt i Ribe, men også på tværs af Boligkontoret Danmarks øvrige afdelingskontorer og vores hovedkontor i København, og endeligt som medarbejder i en stor udviklingsorienteret organisation, hvor visionerne er høje og fællesskabet stort.

Vores arbejdsmiljø er uformelt, og vi har gode arbejdsforhold og personalegoder. Desuden får du gode muligheder for faglig udvikling, fleksibel arbejdstid og samarbejde til mange sider. Du får masser af udfordringer, en plads i et godt team, god faglig sparring og løn efter gældende overenskomst og kvalifikationer.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte forretningsfører Anders Fabricius på tlf. 20****10 eller driftschef Morten Petersen på tlf.: 21****71.

Ansøgningsfrist
Vi holder løbende samtaler og afslutter rekrutteringen, når den rette kandidat er fundet - så send din ansøgning og CV allerede nu ved at trykke på "søg stillingen". Vi ser gerne, at tiltrædelsesdatoen er den 1. juni 2024, men er åben for at tiltrædelse afstemmes efter dine nuværende forhold.

På Boligkontoret Danmarks hjemmeside www.bdk.dk, kan du læse mere om os.

Vi ser frem til at høre fra dig.




Locuri de muncă după oraș Sorteaza dupa

Locuri de muncă după regiune Sorteaza dupa

Locuri de munca pe specialitate
Contabilitate, Finanțe și Audit (148)Activități administrative (159)Agenți, curierii (80)Agricultură (70)Arhitectura (15)Auto, transport, camioane (324)Bănci, burse, societății de investiții (12)Îngrijire de pensionare (295)Servicii de curățare (569)Calculator, programare (38)Construcția și renovarea de apartamente (732)Consultanță (16)Bucătari (375)Cultura (1)Designul (37)Conducătorii auto (446)Energie, electricieni (217)Inginerie (56)Mobilier, montaj, reparare (51)Guvernante și gradinari (30)Frizeri și artiști de machiaj (85)Ospitalitate (115)Servicii comunale (24)Resurse Umane (25)Asigurare (7)Inform tehnologii bazate pe Internet (31)Jurisprudență (13)Meseriași (267)Ameliorare (31)Logistica (61)întreţinere a clădirilor (15)Managementul (119)Media: presa, radio, TV (1)Medicină și Farmaceutică (254)Diverse (155)Educație, îngrijirea de copii, babysitting (97)Muncă pe un timp (6)Operatori (173)Pictorii (2)Poliția, armată (3)Tipărire (8)Publicitate, Marketing, PR (34)Alimentare (16)Producere (610)Protecție (22)Servicii publice (0)Editori (0)Imobiliare (40)Reparare de echipament (11)Restaurante (378)Comerţul cu amănuntul (307)Știință și Educație (25)Secretariat (27)Siguranță (9)Centre de servicii (72)Industria de Divertisment (29)Cântăreți, muzicieni și artiști (1)SPA, saloane de înfrumusețare (185)Cultură fizică și sport (11)Depozitare (366)Lucru pentru studenti (4)Croitori și cusătorese (72)Profesori, educatori (25)Tehnicieni (271)Telecomunicații (32)Tururi şi excursii (13)Comerț cu ridicata și de vânzări (54)Traducători, lingviști (7)Munca la domiciliu (146)
Aplica acum