Informații despre loc de muncă
Ejendomsinspektør med Fokus på samarbejde og service
InternetJobs Ballerup, Regiunea Hovedstaden, Danemarca 28 zile În urmă

Prezentare generală
Tipul de ocupare: Ocuparea completa
Durata muncii:
Salariu: € prin acord - Pe luna
Postul vacant din domeniu: Imobiliare
pentru specialiști: Agentia Imobiliara
Postat: 2024-05-29
Cod postal:
Cerinţe
Minim Educatie: Liceu
Experiența minima: 1 an
Gen: Nu conteaza
Vârsta: de la - până la
Viză de lucru: Pașaportul UE
Stare de loc de munca
Începutul publicării: 2024-05-29
Sfârșitul publicării: 2024-11-29
Locuri libere: 1
Numărul de vizionări: 93
Pașii următori: Trimiteți-mi CV-ul dvs

Contacte angajatorului sunt disponibili numai pentru utilizatorii autorizați: Logare & Inregistrare

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Țara: Danemarca
Descriere

Er du serviceminded helt ind i knoglerne, og har du lyst til at arbejde i en virksomhed, som er i rivende udvikling og værdsætter forskellighed? Så skal du søge denne stilling som ejendomsinspektør hos Wihlborgs!

Vi søger en ejendomsinspektør med erfaring i ejendomsdrift til vores dedikerede driftsteam. Som ejendomsinspektør i Wihlborgs får du ansvar for drift, vedligeholdelse og inspektion af vores erhvervsejendomme i Storkøbenhavn. Det er vigtigt, at du ønsker at yde den bedste service for vores lejere, samt ved, at samarbejde og gode relationer til lejeren er vejen til succes.

Om stillingen
Du bliver en del af en spændende, dynamisk, sjov og travl hverdag og indgår naturligt i vores ejendomsteam. Du får således selvstændigt ansvaret for driften af nogle af vores erhvervslejemål, og arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

Kontakt til lejere samt at være det daglige omdrejningspunkt
Ejendomsbesigtigelse og udførelse af små reparationer
Ind- og fraflytninger i samarbejde med projektleder
Servicering af anlæg
Optimering af ejendommens tekniske installationer i samarbejde med virksomhedens energirådgiver
Deltage i mindre byggeprojekter samt have kontakt til håndværkere
Forståelse samt fortolkning af kontrakter
Foretage mindre materialeindkøb samt godkendelse af fakturaer
Om dig
Det er din personlighed, der er vigtig. Du skal være proaktiv og løsningsorienteret med et serviceminded fokus på at skabe de bedste rammer og service for vores lejere. Samtidig skal du være struktureret, tage ansvar og træffe beslutninger inden for eget ansvarsområde. Da du bliver en del af et team, hvor alle går til hånde, når det er påkrævet, skal du kunne benytte håndværktøj samt have en vis teknisk forståelse. Det er en forventning, at du har erfaring med ejendomsdrift, og det er et plus, hvis du er uddannet inden for området.

Om Wihlborgs
Wihlborgs er et ejendomsselskab, som ejer, driver og udlejer erhvervsejendomme. Vores portefølje består af 63 ejendomme beliggende i Storkøbenhavn. Vi har i dag 80 engagerede og dygtige medarbejdere, som varetager den daglige drift med udgangspunkt i at skabe den gode oplevelse for vores lejere og kunder.

I Wihlborgs går vi altid den ekstra mil for, at vores arbejdsplads er et sted, hvor vi trives, værner om hinanden og har det sjovt. Vi byder forskelligheder og udvikling velkommen, og gør en dyd ud af at skabe et sikkert og trygt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder
Du får en arbejdsplads i udvikling, hvor service, arbejdsglæde og samarbejde er i højsædet. Wihlborgs er "Great Place to Work"-certificeret og ligger nr. 15 på listen over Danmarks bedste arbejdspladser. Det er vi særligt stolte af, og vores kultur og arbejdsglæde er noget, vi har kontinuerligt fokus på.

Som medarbejder i Wihlborgs får du løn efter kvalifikationer og mange personalegoder: Frokost-, frugt- og kaffeordning, fitnesskort, massageordning, pension- og forsikringsordning, sundhedsforsikring, tandforsikring samt mulighed for betalt efteruddannelse og/eller relevante kurser.




Locuri de muncă după oraș Sorteaza dupa

Locuri de muncă după regiune Sorteaza dupa

Locuri de munca pe specialitate
Contabilitate, Finanțe și Audit (151)Activități administrative (147)Agenți, curierii (80)Agricultură (78)Arhitectura (18)Auto, transport, camioane (346)Bănci, burse, societății de investiții (10)Îngrijire de pensionare (288)Servicii de curățare (591)Calculator, programare (27)Construcția și renovarea de apartamente (792)Consultanță (11)Bucătari (405)Cultura (1)Designul (31)Conducătorii auto (425)Energie, electricieni (211)Inginerie (59)Mobilier, montaj, reparare (44)Guvernante și gradinari (44)Frizeri și artiști de machiaj (81)Ospitalitate (146)Servicii comunale (16)Resurse Umane (12)Asigurare (7)Inform tehnologii bazate pe Internet (22)Jurisprudență (13)Meseriași (284)Ameliorare (35)Logistica (62)întreţinere a clădirilor (9)Managementul (81)Media: presa, radio, TV (1)Medicină și Farmaceutică (265)Diverse (159)Educație, îngrijirea de copii, babysitting (97)Muncă pe un timp (3)Operatori (187)Pictorii (2)Poliția, armată (2)Tipărire (9)Publicitate, Marketing, PR (29)Alimentare (10)Producere (634)Protecție (13)Servicii publice (0)Editori (0)Imobiliare (41)Reparare de echipament (10)Restaurante (369)Comerţul cu amănuntul (283)Știință și Educație (20)Secretariat (13)Siguranță (5)Centre de servicii (88)Industria de Divertisment (29)Cântăreți, muzicieni și artiști (1)SPA, saloane de înfrumusețare (181)Cultură fizică și sport (10)Depozitare (362)Lucru pentru studenti (4)Croitori și cusătorese (65)Profesori, educatori (13)Tehnicieni (314)Telecomunicații (33)Tururi şi excursii (11)Comerț cu ridicata și de vânzări (51)Traducători, lingviști (7)Munca la domiciliu (134)
Aplica acum