Informații despre loc de muncă
Apothekersassistent
InternetJobs Drachten, Frizia, Țările de Jos 45 zile În urmă

Prezentare generală
Tipul de ocupare: Ocuparea completa
Durata muncii:
Salariu: € prin acord - Pe luna
Postul vacant din domeniu: Medicină și Farmaceutică
pentru specialiști: Farmaciștii
Postat: 2024-07-24
Cod postal:
Cerinţe
Minim Educatie: Universitatea
Experiența minima: 1 an
Gen: Nu conteaza
Vârsta: de la - până la
Viză de lucru: Pașaportul UE
Stare de loc de munca
Începutul publicării: 2024-07-24
Sfârșitul publicării: 2025-01-24
Locuri libere: 1
Numărul de vizionări: 509
Pașii următori: Trimiteți-mi CV-ul dvs

Contacte angajatorului sunt disponibili numai pentru utilizatorii autorizați: Logare & Inregistrare

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Regiunea: Frizia
Descriere

Wat ga je doen?

Pharmium Apotheken zoekt nieuw talent! Als apothekersassistent bij Pharmium Apotheken draag je bij aan optimale zorgverlening aan patiënten, zorginstellingen en overige zorgverleners. Door de veelzijdigheid binnen de organisatie heb je de keuze om te doen wat het beste bij je past.

Wat houdt deze veelzijdigheid in? Werken bij Pharmium Apotheken betekent kiezen voor een dynamische baan. Door de grootte van de organisatie is het mogelijk om in verschillende apotheken of op verschillende afdelingen te werken. Vind je het prettig om persoonlijk contact met patiënten te hebben aan de balie? Dan is dat mogelijk in één van onze vier zorgapotheken in Drachten en Gorredijk. Vind je het prettiger om meer op de achtergrond op een gespecialiseerde afdeling te werken? Dan kan dat in onze ondersteunende apotheek. Een vaste werkplek, een combinatie van verschillende afdelingen, of verschillende apotheken behoort tot de mogelijkheden binnen Pharmium Apotheken!

Of je nu in een zorgapotheek werkt of in de ondersteunende apotheek, altijd staat de zorg voor de patiënt voorop.

Wie zijn wij?

Pharmium Apotheken is een unieke samenwerking voor betere zorg. Bij Pharmium Apotheken is onderscheid gemaakt tussen zorgapotheken en een ondersteunende apotheek. In de zorgapotheken Apotheek Barentsen, Apotheek De Wiken, Apotheek De Dragt en Apotheek Gorredijk focussen we ons uitsluitend op advies en service aan de patiënt aan de balie. Alle werkzaamheden die dit proces verstoren, hebben we gecentraliseerd in onze ondersteunende apotheek: Pharmium Apotheek.

Op de locatie Pharmium Apotheek zijn verschillende afdelingen gevestigd.

Op de afdeling Baxter & Intramuraal verzorgen we de (meerwekelijkse) medicijnrollen, zowel voor thuiswonenden als voor zorginstellingen.

Op de afdeling Contact & Support staan wij patiënten en andere zorgverleners voor de gehele organisatie telefonisch te woord.

Op de afdeling Chronische Receptuur worden de recepten verwerkt voor de bezorging en de uitdeelposten en worden de zorgapotheken ondersteund met het verwerken van herhaalreceptuur.

De afdeling Uitvullen maakt vervolgens de recepten klaar die niet via de Central Filling binnenkomen.

Op de locatie Pharmium Apotheek zijn ook de Hulpmiddelenapotheek en de Medicijnstraat gevestigd. Pharmium Hulpmiddelenapotheek is de enige apotheek in Nederland die ook als medisch speciaalzaak gecontracteerd is door Achmea. De Medicijnstraat is een drive-in apotheek, waar we patiënten de mogelijkheid bieden om in de auto of op de fiets langs een loket te rijden.

Bekijk onze film:

Wat neem je mee?

Wij zijn op zoek naar iemand die nieuwsgierig en leergierig is, maar ook flexibel en een Teamspeler!

Ook ben je in het bezit van een geldig in Nederland erkend diploma apothekersassistent.

Je beheerst de Nederlandse taal. Het verstaan van de Friese taal is een pré.

Je hebt affiniteit met onze kernwaarden: Zelfstandig, persoonlijk en betrokken.

Pharmium Apotheken werken met Pharmacom®, Pifarma® & Loxis®, ervaring hiermee is een pré maar geen absolute 'must'.


Wat bieden we jou?

Een leuk team en afwisselende werkzaamheden die we in overleg aan laten sluiten op jouw wensen en talenten.

Bij de start een tijdelijk dienstverband voor 16-36 uur per week met de intentie tot een langdurige samenwerking.

Arbeidsvoorwaarden zijn bij Pharmium Apotheek conform de CAO.

Een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een fietsplan, bedrijfsfitness en fruit op het werk.

Goed om te weten!

Benieuwd naar onze organisatie of de werkzaamheden die worden uitgevoerd op de verschillende afdelingen? Je bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven en om de afdelingen te bekijken! "Twijfel je nog? Gewoon doen!

"
Binnen Pharmium Apotheken bieden we de mogelijkheid om je verder te verdiepen door middel van verschillende commissies en werkgroepen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je bezig te houden met voorraadbeheer & assortiment, het organiseren van de personeelsuitjes in de Feestcommissie of op het gebied van zorggerelateerde taken als zorgassistente of in de Focusgroep. We zijn gestart met het voeren van Jaargesprekken. Tijdens het Jaargesprek gaat de zorgassistente ongeveer 15 minuten in gesprek met de patiënt over de medicatie met als doel het verbeteren van therapietrouw.




Locuri de muncă după oraș Sorteaza dupa

Locuri de muncă după regiune Sorteaza dupa

Locuri de munca pe specialitate
Contabilitate, Finanțe și Audit (100)Activități administrative (106)Agenți, curierii (63)Agricultură (69)Arhitectura (17)Auto, transport, camioane (322)Bănci, burse, societății de investiții (3)Îngrijire de pensionare (290)Servicii de curățare (501)Calculator, programare (20)Construcția și renovarea de apartamente (894)Consultanță (8)Bucătari (388)Cultura (1)Designul (25)Conducătorii auto (370)Energie, electricieni (180)Inginerie (63)Mobilier, montaj, reparare (49)Guvernante și gradinari (42)Frizeri și artiști de machiaj (66)Ospitalitate (106)Servicii comunale (12)Resurse Umane (8)Asigurare (7)Inform tehnologii bazate pe Internet (19)Jurisprudență (5)Meseriași (288)Ameliorare (36)Logistica (69)întreţinere a clădirilor (6)Managementul (59)Media: presa, radio, TV (1)Medicină și Farmaceutică (205)Diverse (148)Educație, îngrijirea de copii, babysitting (117)Muncă pe un timp (2)Operatori (154)Pictorii (5)Poliția, armată (2)Tipărire (5)Publicitate, Marketing, PR (20)Alimentare (10)Producere (591)Protecție (7)Servicii publice (0)Editori (0)Imobiliare (34)Reparare de echipament (6)Restaurante (338)Comerţul cu amănuntul (227)Știință și Educație (14)Secretariat (10)Siguranță (4)Centre de servicii (84)Industria de Divertisment (18)Cântăreți, muzicieni și artiști (4)SPA, saloane de înfrumusețare (182)Cultură fizică și sport (8)Depozitare (325)Lucru pentru studenti (4)Croitori și cusătorese (55)Profesori, educatori (6)Tehnicieni (281)Telecomunicații (31)Tururi şi excursii (10)Comerț cu ridicata și de vânzări (36)Traducători, lingviști (5)Munca la domiciliu (141)
Aplica acum