Информация о вакансии
servicetekniker Новая!

Обзор
Вид занятости: Полная занятость
Продолжительность работы:
Диапазон зарплаты: € по договорённости - в месяц
Вакансия из области: Техники
для специалистов: Механики оборудования
Опубликовано: 2024-09-24
Почтовый индекс:
Требования
Минимальное образование: Колледж
Минимальный опыт: 1 год
Пол: Не имеет значения
Возраст: от - до
Рабочая виза: Паспорт ЕС
Статус вакансии
Начало публикации: 2024-09-24
Окончание публикации: 2025-03-24
Свободных мест: 1
Число просмотров: 160
Дальнейшие действия: Отправьте мне Ваше резюме

Контакты работодателя доступны только для авторизованных пользователей: Авторизация & Регистрация

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Описание

Er du vores nye servicetekniker, der sikrer, at kundernes gasanalyseudstyr fungerer?
Har du nysgerrighed og mod til at skille analyseinstrumenter ad – og ikke mindst samle dem igen? Kan du på stående fod udtænke en løsning, mens du står hos kunden? Og er du struktureret og forstår, at en opgave ikke er slut, før servicerapporten er skrevet og leveret?

Så kunne du nemlig meget vel være vores nye kollega. Vores serviceafdeling har meget travlt med at servicere alle vores kunder, og derfor har vi brug for endnu en servicetekniker til at sikre den løbende, forebyggende vedligeholdelse, og at analyseudstyret hos kunderne således virker optimalt hele tiden.

Udekørende tekniker til vedligehold og akut service på gasanalyseudstyr
Du arbejder med udstyr primært til gasanalyse, men er også back-up på udstyr til vandanalyse, og vi sørger naturligvis for, at du bliver klædt helt på til opgaven, før vi sender dig ud alene.

Du bliver ansvarlig for

Forebyggende vedligeholdelse hos eksisterende kunder i henhold til servicekontrakt
Akut service hos eksisterende kunder
Sammen med vores servicefolk at varetage særlige serviceopgaver
Din kalender bliver fyldt løbende med opgaver hos kunderne, så du ofte på forhånd ved, hvad dagen byder på. Inden for disse rammer styrer du selv din dag. Det vigtigste for os er, at du løser opgaven effektivt og kompetent.

Hos kunderne det meste af tiden
Du står for at servicere og reparere udstyret hos en række faste kunder, som du efter en periode kommer til at have en god relation til. De fleste opgaver ligger ude hos kunderne, og derfor kører du i perioder 3 dage om ugen, mens du 2 dage om ugen arbejder på opgaver på vores værksted.

På opgaver rundt om i Danmark vil du til tider bruge 1-2 overnatninger. Herudover bliver du sendt til produkttræning hos vores leverandører i udlandet, og disse træningsture har en varighed af 1-4 dage.

Introforløb indtil du er selvkørende
Vi har pt. fire ansatte i serviceafdelingen, og du kommer til at hjælpe vores kunder i hele landet. I starten er du under vingerne af vores servicechef, der selv er specialist i gasanalyseudstyr.

Du får fra Norsk Analyse Danmark (NADK)

Mulighed for servicebil fuldt udstyret med reservedele og værktøj
Effektiv sidemandsoplæring, indtil du er selvkørende
Fuld støtte og opbakning fra det kompetente bagland
PC og mobiltelefon
Pensionsordning og sygeforsikring
Frokostordning
Du tager udfordringerne, som de kommer, og evner at finde løsninger
Du ser muligheder og løsninger, selv når udfordringen ser uoverskuelig ud. For nogle gange går du til en opgave uden at vide, hvad problemet egentligt er, og hvor fejlen kan være.

Vi forestiller os, at du

Er selvstartende og selvkørende
Byder naturligt ind på opgaver uden at skulle sættes i gang
Finder en løsning på alt … gerne med brug af en livline fra dine erfarne kolleger
Er struktureret og forstår at planlægge din dag og dine opgaver
Har en baggrund, der har givet dig forståelse for elektronik, kemiske processer og mekanisk arbejde
Er uddannet elektronikmekaniker, elektroniktekniker, automatikmekaniker, kemotekniker eller tilsvarende
Har erfaring med komplekse målesystemer, gerne inden for gasanalyse
Føler dig fortrolig med computere
Ansvarsfølelse og et glimt i øjet
Det er vigtigt for os, at du lægger en stor portion seriøsitet, ansvarsfølelse og selvstændighed i jobbet. Lige så vigtigt er det dog, at du trives på en lille arbejdsplads, hvor vi har en frisk omgangstone, og humor er vægtet højt.

Det er ligeledes vigtigt, at du forstår at sætte kundernes behov først, være i god, tæt dialog med dem og arbejde vedholdende, struktureret og pertentligt, indtil opgaven er løst. Du tager dit ansvar som repræsentant for NADK alvorligt, ligesom du forstår at give kunden en god oplevelse, fra du modtager opgaven, og helt til du afslutter med at levere servicerapporten.

Om at arbejde hos NADK
Vores ønske er, at du tiltræder snarest muligt, og derfor indkalder vi løbende til samtaler. Stillingen er fuld tid, og du refererer til servicechefen.

Udover at have en sund virksomhed i vækst er det vigtigt for os at have det åndeligt godt, når vi går på arbejde. Vi har et stort fokus på at have de bedste ressourcer til vores rådighed. Derfor er det vigtigt for os at have veluddannede og engagerede medarbejdere.

NADK er en arbejdsplads, hvor vi viser interesse og omsorg for hinanden. Vi er derfor også sociale sammen uden for arbejdstiden, hvor vi bl.a. holder hyggelige sammenkomster i løbet af året.

Hos NADK har vi fleksible arbejdstider. Det vigtigste for os er at få opgaverne løst effektivt og korrekt. Der er derfor rum til selv at planlægge sin arbejdstid og sine opgaver.

Du kan læse nogle af vores medarbejderes udtalelser om, hvordan det er at arbejde hos Norsk Analyse Danmark/CKE på https://cke.dk/job-hos-cke.

Om Norsk Analyse Danmark
Indtil 1. september hed vi C.K. Environment og kaldte os CKE. Derfor vil du støde på det navn både tilsigtet og utilsigtet, ligesom vores website også stadig hedder www.cke.dk. Siden 1994 har vi tilbudt vores kunder løsninger inden for måling og analyse af gasser, væsker, fugt og temperatur. Vi forhandler produkter fra godt 20 agenturer fra hele verden, mens vores kundebase hovedsageligt er i Danmark og Sverige.

Den 1. september fusionerede vi med vores norske kolleger Norsk Analyse og er netop nu i proces med rebrandingen og at få vores nye systemer på plads.

På kontoret i Jonstrup er vi 14 medarbejdere fordelt på salg, service og administration. Herudover har vi tre kolleger, der mest er ude i den store verden og servicere vores kunder.

Du kan læse mere om Norsk Analyse Danmark/CKE på http://www.cke.dk/om-cke.aspx.




Вакансии по городам Сортировать по

Вакансии по регионам Сортировать по
Северный Рейн-Вестфалия (324)Нью-Йорк (242)Баден-Вюртемберг (200)Онтарио (195)Англия (186)Бавария (183)Нижняя Саксония (169)Гессен (149)Иль-де-Франс (142)Ломбардия (84)Московская область (83)Аттика (81)Среднечешский край (76)Мазовецкое воеводство (70)Братиславский край (61)Британская Колумбия (61)Кампания (57)Саксония (55)Валенсия (53)Альберта (53)Силезское воеводство (53)Бранденбург (52)Квебек (52)Рейнланд-Пфальц (49)Нижняя Австрия (47)Лацио (46)Шлезвиг-Гольштейн (46)Трнавский край (45)Нижнесилезское воеводство (44)Жилинский край (44)Эмилия-Романья (44)Венето (43)Великопольское воеводство (42)Южная Голландия (42)Вена (42)Пьемонт (40)Тоскана (40)Северная Голландия (40)Цюрих (39)Андалусия (38)Северный Брабант (36)Апулия (36)Нитранский край (35)Сицилия (33)Западно-Поморское воеводство (33)Поморское воеводство (32)Ленинградская область (32)Малопольское воеводство (30)Лодзинское воеводство (30)Гелдерланд (29)Тренчинский край (29)Саар (29)Саксония-Анхальт (29)Каталония (27)Верхняя Австрия (27)Тюрингия (27)Берн (25)Санкт-Галлен (22)Штирия (22)Любушское воеводство (22)

Вакансии по специальности
Бухгалтерия, финансы и аудит (101)Административная работа (115)Агенты, курьеры (72)Сельское хозяйство (74)Архитектура (14)Автобизнес (345)Банки, биржи, инвесткомпании (5)Уход за престарелыми и инвалидами (314)Клининг сервис, уборка (567)Компьютер, программинг (24)Строительство (984)Консалтинг (8)Повара, кулинары, пекари (413)Культура (1)Дизайн (28)Водители (407)Энергетика, электрика (191)Инженерия (68)Мебель, сборка, ремонт (59)Гувернантки и садовники (42)Парикмахеры и визажисты (64)Гостиничный бизнес (111)Бытовые и коммун. услуги (13)Управление персоналом (8)Страхование (6)Интернет Информ-технологии (18)Юриспруденция (5)Разнорабочие (320)Благоустройство (39)Логистика (72)Эксплуатация зданий (7)Менеджмент (64)СМИ: пресса, радио, ТВ (1)Медицина и фармацевтика (219)Разное (149)Воспитание, уход за детьми, няни (131)Разовая работа и халтуры (1)Операторы (165)Художники (5)Полиция, армия, флот (2)Полиграфия (6)Реклама, маркетинг, PR (20)Снабжение (10)Производство (682)Охрана (8)Государственная служба (0)Издательства (0)Недвижимость (39)Ремонт аппаратуры (6)Ресторанный бизнес (363)Розничная торговля (246)Наука и образование (14)Секретариат (10)Безопасность (2)Сервисные центры (98)Индустрия развлечений (21)Певцы и музыканты (4)SPA, салоны красоты (191)Физкультура и спорт (8)Складское хозяйство (380)Работа для студентов (4)Портные и швеи (61)Педагоги, воспитатели (7)Техники (314)Связь и телекоммуникации (36)Туризм и экскурсии (12)Торговля оптовая и сбыт (37)Переводчики, лингвисты (4)Работа на дому (158)
Быстрый обзор