Informații despre loc de muncă
Markedssjef Nou!
InternetJobs Stokke, Vestfold, Norvegia Astăzi

Prezentare generală
Tipul de ocupare: Ocuparea completa
Durata muncii:
Salariu: € prin acord - Pe luna
Postul vacant din domeniu: Managementul
pentru specialiști: Inovator
Postat: 2024-10-07
Cod postal:
Cerinţe
Minim Educatie: Universitatea
Experiența minima: 1 an
Gen: Nu conteaza
Vârsta: de la - până la
Viză de lucru: Pașaportul UE
Stare de loc de munca
Începutul publicării: 2024-10-07
Sfârșitul publicării: 2025-03-07
Locuri libere: 1
Numărul de vizionări: 55
Pașii următori: Un apel

Contacte angajatorului sunt disponibili numai pentru utilizatorii autorizați: Logare & Inregistrare

Informații despre angajator InternetJobs Stokke, Vestfold, Norvegia
Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Țara: Norvegia
Regiunea: Vestfold
Descriere

Er du klar for å ta rattet? Bli vår nye markedssjef
Pluss Truck Sales & Rental ble etablert som følge av at stadig flere aktører i transportnæringen ønsker å leie, fremfor å eie. Vi er i dag store på utleie av lastebiler og hengere. Våre kunder spenner fra enkeltmannsforetak til store konsern, både private og offentlig. Vår forretningside er å tilby fleksible og forutsigbare utleieløsninger til transportkunder i Norge. Vår utleieportefølje bestående av 140-160 utleieenheter av Volvo og Renault lastebiler samt hengere og har en omsetning på ca.70 millioner kroner i året. Pluss Truck Sales & Rental har sitt kontor på Borgeskogen i Sandefjord Kommune.

 

Vår visjon er å være en betydelig aktør på utleie av lastebiler og hengere. Våre kunder skal oppleve at vi er forutsigbare og enkle å forholde seg til, samt at vi leverer nytt materiell for å sikre høyest mulig driftstid for våre kunder.

Gjennom årene har vi etablert oss som en solid aktør i utleiemarkedet, takket være høy kundetilfredshet og motiverte medarbeidere. Nå er vi klare for neste kapittel i vår vekstreise, og søker en markedssjef med ambisjoner om å øke robustheten gjennom mer fart på utleie og salg.

Ansvar og oppgaver
Vår nye markedssjef er selve motoren i salgsarbeidet gjennom proaktivt salgsarbeid mot nye og eksiterende kunder. Du forstår kundens behov, og vet at det ikke bare er en bil som skal leies, men også en arbeidsplass. Som markedssjef er du ansvarlig for:

å videreutvikle selskapet strategier for å sikre fremtidig vekst og inntjening
innkjøp av utleiebiler
salg av utleieavtaler
salg av brukte biler når leieperioden er over
Hva kan vi tilby deg?
Vi er et fremoverlent, stabilt og ambisiøst firma. Jobben vi tilbyr er både spennende og betydningsfull, og du får sjansen til å påvirke og utvikle interne prosesser og hvordan vi følger opp våre kunder. Vi er åpne for nye ideer og blir inspirert av gode løsninger der folk trives og utvikler seg. Det finnes også interessante muligheter for karrierevekst i selskapet.

Vi tar godt vare på folka våre, og har blant annet gode pensjons- og forsikringsordninger samt gode bilordninger.

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter deg som har en god dose kremmerånd, god økonomiforståelse og som liker å jobbe mot ambisiøse salgsmål. Liker du bil og transportfaget samt har erfaring fra salg, er det en fordel. For å lykkes i stillingen er det viktig at du kan sette deg inn i kundenes hverdag og forstå kundens utfordringer samt å skape langsiktige relasjoner.

Vi tror at du vil lykkes best dersom du liker å strekke deg langt for å finne gode løsninger for kunden i en hektisk hverdag. Pålitelighet, effektivitet, presisjon og fleksibilitet er viktige egenskaper for å trives og lykkes i jobben. Er du i tillegg glad i mennesker, salg og liker å jobbe i team er det gode sjanser for at dette er jobben for deg.

Høres dette ut som noe for deg?
Vi vil også nevne at hos oss vil du få muligheten til å være med på en spennende reise i et voksende selskap. Er du klar for å ta steget inn i en rolle hvor din innsats virkelig kan gjøre en forskjell? Da kan dette være den perfekte muligheten for deg!

Lyst til å høre mer? Send oss en søknad eller ta kontakt!

Om arbeidsgiveren
Fra juni 2018 inngikk Pluss Truck Sales & Rental som en del av det nyetablerte Cognia konsernet, der tre tradisjonsrike selskaper med til sammen 150 års historie ble til en av landets største bil- og lastebilforhandlere. Cognia opererer innen seks forretningsområder; personbil, lastebil, helse og beredskap, eiendom, teknologi og kapitalforvaltning. Konsernet har store ambisjoner, og søker å være innovative og offensive i sin tenkning. Pluss Truck Sales & Rental er en helt sentral del av konsernets satsning på lastebil.




Locuri de muncă după oraș Sorteaza dupa

Locuri de muncă după regiune Sorteaza dupa

Locuri de munca pe specialitate
Contabilitate, Finanțe și Audit (103)Activități administrative (115)Agenți, curierii (74)Agricultură (76)Arhitectura (15)Auto, transport, camioane (341)Bănci, burse, societății de investiții (5)Îngrijire de pensionare (312)Servicii de curățare (573)Calculator, programare (25)Construcția și renovarea de apartamente (1004)Consultanță (8)Bucătari (420)Cultura (0)Designul (26)Conducătorii auto (416)Energie, electricieni (193)Inginerie (68)Mobilier, montaj, reparare (64)Guvernante și gradinari (38)Frizeri și artiști de machiaj (68)Ospitalitate (121)Servicii comunale (14)Resurse Umane (7)Asigurare (7)Inform tehnologii bazate pe Internet (19)Jurisprudență (6)Meseriași (321)Ameliorare (37)Logistica (73)întreţinere a clădirilor (7)Managementul (66)Media: presa, radio, TV (2)Medicină și Farmaceutică (215)Diverse (142)Educație, îngrijirea de copii, babysitting (128)Muncă pe un timp (1)Operatori (165)Pictorii (5)Poliția, armată (2)Tipărire (5)Publicitate, Marketing, PR (14)Alimentare (9)Producere (720)Protecție (10)Servicii publice (0)Editori (0)Imobiliare (40)Reparare de echipament (7)Restaurante (365)Comerţul cu amănuntul (257)Știință și Educație (14)Secretariat (8)Siguranță (2)Centre de servicii (103)Industria de Divertisment (23)Cântăreți, muzicieni și artiști (4)SPA, saloane de înfrumusețare (200)Cultură fizică și sport (8)Depozitare (390)Lucru pentru studenti (4)Croitori și cusătorese (60)Profesori, educatori (10)Tehnicieni (316)Telecomunicații (39)Tururi şi excursii (14)Comerț cu ridicata și de vânzări (35)Traducători, lingviști (4)Munca la domiciliu (168)
Aplica acum