Информация за работа
Accountmanager Rijbewijskeuringen

Преглед
Вид заетост: Пълна заетост
Продължителност на работата:
Диапазон заплата: € по споразумение - на месец
Позиция: Мениджъри
за специалисти: Дипломат
Публикувано: 2023-12-06
Пощенски код:
Изискванията
Minimum Education: Гимназия
Minimum Experience: По-малко от 1 година
Пол: Няма значение
Възраст: от - до
Работна виза: Европейски паспорт
Статус
Започнете публикуването: 2023-12-06
Край на публикуването: 2024-06-06
Свободни места: 1
Брой показвания: 136
По-нататъшни действия: Обади ми се

Контакти на работодател са достъпни само за оторизирани потребители: Вход & Регистрация

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Описание

CBR in Rijswijk zoekt een Accountmanager Rijbewijskeuringen voor drie dagen per week. Heb jij de kennis en vaardigheden om een gelijkwaardige gesprekspartner te zijn voor artsen en wil je graag bijdragen aan de verkeersveiligheid? De divisie Rijgeschiktheid van CBR is op zoek naar een geschikte kandidaat voor het opbouwen en onderhouden van relaties met artsen die rijbewijskeuringen uitvoeren. Voor deze functie zoeken we een echte verbinder met een relevant netwerk binnen de gezondheidszorg, iemand met affiniteit voor beleid en verkeersveiligheid en de bereidheid om kennis op te doen van de inhoud en processen van Rijgeschiktheid.
Jouw uitdaging
Als Accountmanager maak je deel uit van het Team Medische Zaken (MZ) en val je onder de hiërarchische leiding van het hoofd MZ. Dit team, bestaande uit senior medisch adviseurs en drie ondersteunende collega’s, is belast met het beoordelen van complexe rijgeschiktheidsvraagstukken, interne opleidingen en het borgen van inhoudelijke expertise.

Het CBR heeft twee teams die de medische rijgeschiktheid beoordelen: één van ongeveer 40 medisch adviseurs en één van circa 40 medewerkers Gezondheidsverklaringen (medisch assistenten). De rapporten van externe keurend artsen en medisch specialisten, vormen de basis voor de beoordeling van de rijgeschiktheid van onze klanten

Er zijn twee typen artsen voor rijbewijskeuringen: medisch specialisten en overige artsen, zoals basisartsen, huisartsen en bedrijfsartsen. Het type aanvraag en de medische conditie van de klant bepalen naar welk type arts de klant wordt doorverwezen voor de medische keuring.

Jouw rol

Je bouwt en onderhoudt de relaties met deze keurende artsen, met commerciële aanbieders van rijbewijskeuringen en met branche- en patiëntenorganisaties. Aantoonbare ervaring met accountmanagement en externe vertegenwoordiging, bijvoorbeeld bij een zorgverzekeraar of in de farmaceutische industrie, zien wij als de ideale achtergrond voor deze positie, hoewel andere achtergronden ook mogelijk zijn.

De uitdaging

Je levert een actieve bijdrage aan de inventarisatie en registratie van artsen die rijbewijskeuringen verrichten. Het CBR heeft een directe relatie met keurende medisch specialisten via inschrijving, maar niet met overige keurend artsen;
Je onderzoekt mogelijkheden om deze relaties te versterken en zo de kwaliteit en toegankelijkheid van rijgeschiktheidsbeoordelingen te verbeteren
Je draagt op basis van je relaties en expertise bij aan het mogelijk tot stand komen van beleidsregels om de keuringen te standaardiseren en daarmee de kwaliteit te verhogen;
Je onderhoudt externe contacten met organisaties van artsen, specialisten en patiënten, zoals patiëntenverenigingen en wetenschappelijke beroepsverenigingen, en voert regelmatig overleg om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen binnen en buiten het CBR;
Je werkt ook aan de organisatie van jaarlijkse contactdagen met keurende artsen en/of specialisten en werkt samen met senior medisch adviseurs, beleidsadviseurs en managers van de divisie Rijgeschiktheid.
Wie ben jij?
In ons team Medische Zaken bij CBR zijn we op zoek naar een Accountmanager met een diverse set aan vaardigheden. We zijn benieuwd naar jouw unieke inbreng:

Opleiding: Een afgeronde hbo- of wo-opleiding, liefst in een paramedisch veld;
Ervaring: Accountmanagement binnen de (para)medische sector;
Talent: Sterke netwerkvaardigheden gecombineerd met jouw kracht om helder en overtuigend te communiceren, afgestemd op een variëteit aan stakeholders, van medisch specialisten tot beleidsmakers;
Teamspeler: Je ziet de kracht van samenwerking en bent gedreven om met collega's gezamenlijke doelen te bereiken binnen en buiten het team Medische Zaken;
Proactieve Houding: Je bent een zelfstarter die een bijdrage wil leveren aan het teamsucces en de bredere rol van het CBR om bij te dragen aan de verkeersveiligheid.
Waarom het CBR?
Werken bij het CBR: Meer dan alleen een baan

Je komt terecht in een organisatie met een informele en toegankelijke sfeer, die volop in ontwikkeling is. We bieden goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

Een jaarcontract voor drie dagen per week;
Een bruto maandsalaris wat kan oplopen tot ruim 6.000, - euro op basis van een 37,5-urige werkweek (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
Naast het salaris ontvang je per 1 januari 2024 een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,33% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen.
Ruim zes weken vakantie.
Een goede werk/privébalans en dus heb je bij het CBR de mogelijkheid om ook thuis te werken.
Een fietsregeling.
Een vergoeding van € 40,- bruto per maand op je zorgverzekering.
Volop trainings-, opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden in een mensgerichte organisatiecultuur met een mooi maatschappelijk doel.
Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede verlofregeling en pensioenopbouw via het ABP.
Over het CBR
De divisie Rijgeschiktheid

De divisie Rijgeschiktheid beoordeelt op basis van de wet- en regelgeving, de geestelijke en lichamelijke geschiktheid en rijvaardigheid van (aanstaande) bestuurders. De divisie is onderverdeeld in de afdelingen Medisch, Mededelingen, Bezwaar en beroep en diverse ondersteunende afdelingen. Rijgeschiktheid beoordeelt jaarlijks zo’n 750.000 Gezondheidsverklaringen, die nodig zijn om het rijbewijs te halen of te houden. Daarnaast behandelen we jaarlijks ruim 24.000 mededelingen van de politie van bestuurders van wie wordt getwijfeld aan de rijvaardigheid of Rijgeschiktheid. In totaal telt de divisie op dit moment ruim 250 medewerkers.

Organisatiecultuur

CBR kenmerkt zich door een informele en platte organisatiestructuur. Hierdoor kun je makkelijk bij iemand binnenlopen, vragen stellen en samenwerken. Hier bepaal je zelf, tot op grote hoogte, hoe ver je invloed en betrokkenheid reiken. Dit alles maakt CBR een inspirerende plek die niet alleen uitnodigt om te komen werken, maar ook om te blijven werken en een directe bijdrage te leveren aan het grotere doel van verkeersveiligheid in Nederland.

Als je jezelf herkend in het bovenstaande profiel willen we graag kennis met je maken en nodigen we je van harte uit om te reageren!

Voor deze functie zijn er twee gespreksrondes en een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Voorafgaand aan het eerste sollicitatiegesprek vindt er een korte telefonische intake plaats met onze Senior Lead Recruiter Anette Appelhof. En als je dan bij ons in dienst treedt, vragen we naar een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een relevante referentie.

Bij CBR heten we iedereen van harte welkom om zich bij ons aan te sluiten, ongeacht hun achtergrond, beperkingen of uitdagingen. We zijn ervan overtuigd dat iedereen met zijn of haar unieke talenten een waardevolle bijdrage kan leveren aan CBR. Aarzel niet om te solliciteren als deze vacature bij jou past. Voel je uitgenodigd om deel uit te maken van ons team en samen te werken aan onze ambitieuze doelen. We kijken ernaar uit om jouw talent en expertise te verwelkomen!




Работа по град Сортиране по

Работа по региони Сортиране по
Северен Рейн-Вестфалия (348)Ню-Йорк (281)Баден-Вюртемберг (211)Бавария (208)Долна Саксония (187)Ил дьо Франс (152)Англия (139)Хесен (136)Ломбардия (114)Онтарио (111)Московска област (101)Кампания (72)Венето (66)Британска Колумбия (63)Квебек (63)Саксония (61)Мазовско войводство (60)Емилия-Романя (57)Тоскана (57)Пиемонт (55)Бранденбург (55)Албърта (54)Шлезвиг-Холщайн (53)Силезко войводство (52)Лацио (51)Южна Холандия (48)Долна Австрия (47)Сицилия (46)Пулия (45)Долносилезско войводство (45)Рейнланд-Пфалц (43)Валенсия (42)Цюрих (42)Великополско войводство (41)Северен Брабант (41)Андалусия (35)Атика (34)Малополско войводство (33)Каталония (32)Ленинградска област (32)Гелдерланд (31)Лодзко войводство (31)Саарланд (31)Тюрингия (30)Горна Австрия (30)Саксония-Анхалт (30)Северна Холандия (29)Западнопоморско войводство (28)Средночешки край (28)Поморско войводство (27)Нови Южен Уелс (27)Търнавски край (26)Варминско-Мазурско войводство (24)Берн (24)Санкт Гален (23)Куявско-Поморско войводство (22)Тренчински край (22)Любушко войводство (22)Мекленбург-Предна Померания (21)Калабрия (21)

Работа по специалности
Счетоводство, финанси и одит (149)Административна работа (155)Агенти, куриери (79)Селско стопанство (71)Архитектура (16)Автотранспорт, тежкотоварни превози (325)Банки, пазари, инвестиционни компании (12)Грижа за пенсионери (295)Услуги по почистване (568)Компютър, програмиране (38)Строителство (730)Консултиране (16)Готвачи, кулинари (374)Култура (1)Дизайн (36)Шофьорите (445)Електричество и енергетика (216)Инженеринг (56)Мебели, монтаж, ремонт (50)Гувернантки и градинари (30)Фризьори и гримьори (85)Хотелиерски бизнес (114)Битови и комунални услуги (24)Управление на човешките ресурси (24)Застраховане (7)Интернет и информационни технологии (31)Юриспруденция (14)Общи работници (267)Благоустройство (31)Логистика (62)Сградна експлоатация (15)Мениджъри (120)СМИ: преса, радио, ТВ (1)Медицина и фармация (256)Разни (155)Възпитание, грижа за деца, бавачки (100)Еднократна работа и халтура (6)Оператори (174)Художници (2)Полиция, армия (3)Полиграфия (8)Реклама, маркетинг, PR (34)Снабдяване (16)Производство (612) Охрана (22)Държавна служба (0)Издателства (0)Недвижими имоти (40)Ремонт на апаратура (11)Ресторантски бизнес (377)Търговия на дребно (306)Наука и образование (25)Секретариат (26)Безопасност (9)Сервизни центрове (72)Развлекателна индустрия (29)Певци и музиканти (1)SPA, салони за красота (186)Физкултура и спорт (12)Складова дейност (366)Работа за студенти (4)Шивачи и шивачки (71)Педагози, възпитатели (25)Техники (272)Връзки и телекомуникации (32)Туризъм и екскурзии (12)Търговия на едро (54)Преводачи, лингвисти (7)Надомна работа (146)
Apply Now