Информация за работа
Maintenance Engineer

Преглед
Вид заетост: Пълна заетост
Продължителност на работата:
Диапазон заплата: € по споразумение - на месец
Позиция: Инженеринг
за специалисти: Инженеринг
Публикувано: 2024-02-11
Пощенски код:
Изискванията
Minimum Education: Висше
Minimum Experience: 1 година
Пол: Няма значение
Възраст: от - до
Работна виза: Европейски паспорт
Статус
Започнете публикуването: 2024-02-11
Край на публикуването: 2024-08-11
Свободни места: 1
Брой показвания: 204
По-нататъшни действия: Изпратете ми Вашето CV

Контакти на работодател са достъпни само за оторизирани потребители: Вход & Регистрация

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Страна: Нидерландия
Регион: Гелдерланд
Описание

Functieomschrijving

Werken bij InterCheM

Wil jij samen met een ambitieus team werk maken van afval? Geloof jij in chemie? Ben jij duurzaam inzetbaar? Heb je passie voor Veiligheid? Dan zoeken wij jou! Of je nu een professional bent die solliciteert naar een leidinggevende functie of een student die op zoek is naar een stageplek. Houd ons vacatureoverzicht in de gaten, want daar posten we regelmatig interessante vacatures.

Ben je een echte aanpakker en heb je zin om je handen uit de mouwen te steken? Wij zoeken voor onze productieafdeling een energieke enthousiaste nieuwe collega! Als medewerker productie ben je primair verantwoordelijk voor het efficiënt en veilig produceren, tappen, etiketteren en verpakken van o.a. verharders, primers, lakken, verven en verdunners. Tevens draagt je zorg voor het behalen van de planning.

Wat verwachten wij van jou?

LBO/MBO-opleidingsniveau, werk en denkniveau eventueel aangevuld met een vakopleiding Vapro (procestechniek).
Minimaal 1 jaar relevante werkervaring (eventueel aangevuld met opleidingen), bij voorkeur in een productie- en/of afvalverwerkende omgeving.
Kan zelfstandig en organiserend te werk gaan.
Kan zorgvuldig te werk gaan.
Kan op een correcte wijze omgaan met de benodigde apparatuur.
Kan productinformatie omzetten naar productieparameters en (proces)instellingen.
Kan goed samenwerken; levert een bijdrage aan een gezamenlijk resultaat.
Is accuraat en consequent.
Heeft een positieve en flexibele instelling.
Is stressbestendig en daardoor in staat te blijven presteren bij tijdsdruk, tegenslag, teleurstelling en/of tegenspel.
Is initiatiefrijk en in staat kansen te signaleren en deze te benutten.
Heftruck ervaring is een pre.
Maintenance Engineer Werktuigbouwkundig

Ben jij de Maintenance Engineer die een bijdrage kan leveren in het efficiënt & optimaal plannen, coördineren van de onderhoudsplannen en het opvolgen van ad hoc behoeftes vanuit operations, waarbij je rekening houdt met alle facetten van mankracht tot beschikbaarheid van machineonderdelen. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Maintenance Engineer geef je sturing aan de afdeling Maintenance en legt in die hoedanigheid verantwoording af aan de Algemeen directeur.

Wat verwachten wij van jou?

Een afgeronde technische HBO opleiding in de richting van werktuigbouwkunde, Mechatronica of aanverwant.
Je hebt ervaring als Maintenance Engineer of in een ander relevante functie in een productie- of recycling (chemie) omgeving of in een BRZO omgeving of een dusdanige bekwaamheid om binnen korte tijd zich deze kennis eigen te maken.
Je hebt brede ervaring met productiemachines op werktuigbouwkundig, (proces) automatiseringsgebied.
Je bent in staat om je persoonlijke afdelingsdoelen te vertalen naar de dagelijkse uitvoering.
Je bent gewoon om structureel en planmatig te werken, je kunt goed prioriteiten stellenen je denkt oplossingsgericht.
Je bent prestatie- en motivatiegericht.
Je hebt als Maintenance Engineer een hands-on mentaliteit.
Je hebt een uitstekende kennis van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Fulltime beschikbaar.
Inter-Che-M B.V. te Beuningen is een internationale servicegericht inzamelings-, verwerkings- en recyclingbedrijf van overwegend gevaarlijke afvalstoffen. Naast het aanbieden van oplossingen voor afval-, milieu- en veiligheidsvraagstukken is InterCheM producent van oplosmiddelen, lakken en coatings voor de professionele industrie. Daarnaast dragen wij met ons zusterbedrijf InterGreeN ons steentje bij aan het verduurzamen van Nederland. We produceren met InterGreeN namelijk producten uit gerecycled materiaal. Zo hebben we o.a. een breed assortiment gerecyclede oplosmiddelen, verdunners etc. en InterGreeN paints die worden gemaakt uit teruggewonnen verfresten.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die zich bezig houdt met het uitsorteren/groeperen en verwerken van de interne stroom binnenkomende afvalstoffen en recyclebare stoffen.

Wat verwachten wij van jou?

Uitsorteren, groeperen en verwerken van de afval- en recyclebare stoffen
Indelen van afvalstoffen en de te recyclen stoffen voor opslag en/of verder verwerking door middel van etiketteren, labelen en registreren
Voorbereiden, prepareren/gereedmaken, controleren en registreren van (de voorraad) recyclebare stoffen
Picken van orders
Uitvoeren van fysische controle van binnenkomende en opgeslagen recyclebare stoffen, stoffen welke bij nader inzien niet geschikt zijn voor hergebruik labelen, klaarzetten en ondersteuning bieden voor een adequate en efficiënte afvoer
Zorgdragen voor een veilige bediening/sturing van een efficiënt productieproces
Signaleren van storingen en/of onvolkomenheden aan het logistieke proces en het bijsturen hieromtrent
Signaleren van procesverbeteringen, deze op constructieve wijze benaderen en i.o.m. direct leidinggevende meewerken aan gerichte/doeltreffende oplossingen
Productie- , proces- en voorraadgegevens registreren op registratieformulieren
Rapporteren van knelpunten en analyses aan direct leidinggevende
Bedienen van de heftruck voor het laden en lossen
(afstudeer)stage Proces engineer - Chemical engineer

Als afstudeerder annex procestechnoloog (hierna procestechnoloog) lever je een bijdrage in de technologische ondersteuning van bestaande en nieuw te ontwikkelen productieprocessen. Je maakt deel uit van de afdeling kwaliteit, Arbo, Milieu en veiligheid (KAMV). Je levert primair een bijdrage in het ontwikkelen van een nieuw destillatieproces en secundair op de optimalisatie van bestaande processen op het gebied van efficiency, kwaliteit, capaciteit en kosten. Je rapporteert aan de algemeen directeur. Je standplaats is Beuningen

Wat verwachten wij van jou?

Het leveren van een actieve rol en bijdrage in een nieuw te ontwikkelen destillatieprocedé middels een (voor)studie
Het initiëren en/of opzetten van (lab)proeven c.q. (lab)onderzoeken voor en ter bevestiging van resultaten uit de (voor)studie en het verkrijgen van de data van de labonderzoeken zelve
Het uitvoeren van opdrachten/projecten die voortvloeien uit de (voor)studie en welke gericht zijn op technologische- en procesontwikkelingen.
Research en Development (R&D) en het toepassen van procestechnologie en engineering.
Je levert technologische kennis bij het maken van scopes, bij de engineering en bij de uitvoering van projecten
Het vertalen van proefresultaten naar een live productieproces.
Zorgen voor adequate verslaglegging van uitgevoerde projecten/proeven/testen en het doen van aanbevelingen hieromtrent (statistieken).
Zitting nemen in de werkgroep welke de (voor)studie uitvoert onder begeleiding van een derde
Zorgdragen voor orde en netheid op de werkplek.
Opstellen adequate procesbeschrijvingen bedieningshandleidingen, werkinstructies, controlelijsten/checklisten
Schematisch tekenen van destillatie-processen t.b.v. op stellen/bijwerken van P&ID tekeningen
Wat bieden wij jou?

Wij bieden een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie, waar een prettige, informele en 'no-nonsense' sfeer typerend zijn. Je werkt in een omgeving waarin je jouw steentje kan bijdragen aan een duurzamere wereld. Daarnaast bieden wij een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden in een organisatie die volop in beweging is. Je krijgt een zelfstandige baan, met veel verantwoordelijkheid en vrijheid waar wij vertrouwen op je kennis en kunde en waar ruimte is voor talent en eigen inbreng. We bieden je de mogelijkheid om (intern) cursussen te volgen. Je komt te werken binnen een gezellig team waarmee we regelmatig leuke evenementen organiseren zoals borrels, feesten en sportactiviteiten.

Wanneer jij jezelf in bovenstaand profiel herkent, dan zijn wij op zoek naar jou!

 




Работа по град Сортиране по

Работа по региони Сортиране по
Северен Рейн-Вестфалия (349)Ню-Йорк (285)Баден-Вюртемберг (210)Бавария (209)Долна Саксония (187)Ил дьо Франс (154)Англия (144)Хесен (137)Ломбардия (114)Онтарио (111)Московска област (109)Кампания (75)Венето (66)Британска Колумбия (63)Квебек (63)Саксония (62)Тоскана (58)Мазовско войводство (58)Емилия-Романя (57)Пиемонт (56)Бранденбург (55)Албърта (54)Шлезвиг-Холщайн (54)Силезко войводство (52)Лацио (49)Южна Холандия (48)Долна Австрия (47)Сицилия (46)Пулия (46)Долносилезско войводство (44)Валенсия (43)Великополско войводство (43)Цюрих (42)Рейнланд-Пфалц (41)Северен Брабант (41)Андалусия (37)Каталония (34)Малополско войводство (33)Атика (33)Ленинградска област (33)Гелдерланд (31)Лодзко войводство (31)Саарланд (31)Тюрингия (30)Горна Австрия (30)Саксония-Анхалт (30)Западнопоморско войводство (29)Северна Холандия (28)Средночешки край (28)Поморско войводство (27)Търнавски край (27)Нови Южен Уелс (27)Варминско-Мазурско войводство (24)Берн (24)Куявско-Поморско войводство (23)Санкт Гален (23)Любушко войводство (23)Мекленбург-Предна Померания (22)Калабрия (21)Лимбург (21)

Работа по специалности
Счетоводство, финанси и одит (147)Административна работа (159)Агенти, куриери (80)Селско стопанство (73)Архитектура (15)Автотранспорт, тежкотоварни превози (332)Банки, пазари, инвестиционни компании (12)Грижа за пенсионери (298)Услуги по почистване (572)Компютър, програмиране (40)Строителство (738)Консултиране (15)Готвачи, кулинари (378)Култура (1)Дизайн (40)Шофьорите (453)Електричество и енергетика (218)Инженеринг (56)Мебели, монтаж, ремонт (53)Гувернантки и градинари (29)Фризьори и гримьори (84)Хотелиерски бизнес (113)Битови и комунални услуги (26)Управление на човешките ресурси (24)Застраховане (7)Интернет и информационни технологии (32)Юриспруденция (13)Общи работници (271)Благоустройство (30)Логистика (60)Сградна експлоатация (15)Мениджъри (118)СМИ: преса, радио, ТВ (1)Медицина и фармация (248)Разни (157)Възпитание, грижа за деца, бавачки (97)Еднократна работа и халтура (6)Оператори (173)Художници (2)Полиция, армия (3)Полиграфия (8)Реклама, маркетинг, PR (35)Снабдяване (15)Производство (615) Охрана (21)Държавна служба (0)Издателства (0)Недвижими имоти (40)Ремонт на апаратура (10)Ресторантски бизнес (370)Търговия на дребно (303)Наука и образование (26)Секретариат (27)Безопасност (9)Сервизни центрове (70)Развлекателна индустрия (29)Певци и музиканти (1)SPA, салони за красота (184)Физкултура и спорт (10)Складова дейност (362)Работа за студенти (5)Шивачи и шивачки (73)Педагози, възпитатели (25)Техники (269)Връзки и телекомуникации (34)Туризъм и екскурзии (12)Търговия на едро (57)Преводачи, лингвисти (7)Надомна работа (148)
Apply Now